Coffe18
Fanka BB :)
To zapewne zależy od bazyTylko adaptery do wózka bo bazę dostsnę od siostry ale to chyba koszt Ok 700-800 zł
Cenowo i tak super wam wyszlo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To zapewne zależy od bazyTylko adaptery do wózka bo bazę dostsnę od siostry ale to chyba koszt Ok 700-800 zł
Można, można .Szczerze to się zdziwiłam ze można w sklepie stacjonarnym wynegocjować rabat . Myślałam, ze te ceny są jakos sztywne tak jak w ich sklepie internetowym, ale jak zaczęłam coś przebąkiwać czy oni tez mają takie promocje jak są czasami na stronie to gościu od razu wypalił, ze jak weźmiemy zestaw to cenę możemy negocjować
pierwsze słyszę szczerze mówiącDziewczyny, czy wasz lekarz namawia na szczepienie p-ko krztuścowi? Podobno jest to rekomendowane dla kobiet w 3 trymestrze . Słyszałyście coś?
Tak, położna mi o tym mówiła.Dziewczyny, czy wasz lekarz namawia na szczepienie p-ko krztuścowi? Podobno jest to rekomendowane dla kobiet w 3 trymestrze . Słyszałyście coś?
Pamietam, że mi ginekolog mówiła o tym na pierwszej wizycie potwierdzającej ciąże ale teraz nic nie przypomina o tym szczepieniuDziewczyny, czy wasz lekarz namawia na szczepienie p-ko krztuścowi? Podobno jest to rekomendowane dla kobiet w 3 trymestrze . Słyszałyście coś?