Biankus
Fanka BB :)
Tak chyba zrobię, żeby niczego nie brać na własna rękę.Ten progesteron skonsultowałabym jednak z lekarzem, jest on niski ale nie jakoś bardzo ( moim zdaniem) choć wiem, ze i z wyższym się tu dziewczynom suplementowalo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak chyba zrobię, żeby niczego nie brać na własna rękę.Ten progesteron skonsultowałabym jednak z lekarzem, jest on niski ale nie jakoś bardzo ( moim zdaniem) choć wiem, ze i z wyższym się tu dziewczynom suplementowalo
tak tak, dzisiaj jeszcze byłam w pracy, ale od jutra l4 i leżenie. Poprostu musiałam to jakoś przeorganizować w pracy ale wyszło Ok i wszyscy rozumiejąKamień z serca.
Super wieści.
Wyniki masz super, nie wiem, po co ten Duphaston przy takim progu? Nie jestem zwolennikiem wciskania go na siłę w momencie, kiedy nie jest uzasadnione zażywanie.
Mówił coś na ten temat ten lekarz?
Zaświadczenie chociaż przedstaw pracodawcy, proszę. Rozumiem, że trzeba sobie poukładać wszystko, ale najważniejsza jesteś teraz Ty i ciąża.
To ja mam jutro.
Z tym, że nic nie będzie widać. Beta na razie za niska. Dopiero 4 tydzień kończę.
tez mam opryszczkęCieszę się że wszystko jest ok
mnie dzisiaj po raz pierwszy nie bolą piersi, są większe ale ból ustąpił co mnie strasznie martwi :-( pojechałabym na betę ale napadało.u nas śniegu, drogi śliskie i boję się wsiac za kierownicę, więc chyba sobie odpuszczę. Nie wiem co o tym myśleć ..
A jeszcze dodatkowo wyskoczyła mi opryszczka, pierwszy raz od ponad roku, mam nadzieję że to nie zwiastuje jakiegoś chorobska
Super, mamy w ten sam dzieńJa przeniosłam wizytę i idę 13-tego, bo te moje hormony to szaleją ostro![]()
Może jakieś medytacje wyciszające i relaksujące? Podobno działa jak się robi dzień w dzień, ale nigdy jakoś nie mlbylam systematycznaJa czuje ciągły stres.
Takie uczycie niepokoju jakby coś się miało stać. Bardzo mi to przeszkadza.
Kupiłam melisę i chyba zacznę ja pić.
Przy takiej becie to i zarodek, i serduszko powinno być.Mam wyniki bety, myślicie że jest szansa zobaczyć jutro zarodek?
Tydzień temu była 397
Mam tak samo i mega się stresuję jutrzejszą wizytą. U mnie beta bardzo wysoka ale teraz się głupia naczytałam, że jak za szybko rośnie to też źle bo może zaśniad albo zespół DownaJa czuje ciągły stres.
Takie uczycie niepokoju jakby coś się miało stać. Bardzo mi to przeszkadza.
Kupiłam melisę i chyba zacznę ja pić.