Justynka28
Fanka BB :)
Odebrałam wynik progesteronu z wczoraj i martwię się bo spadł, tydzień temu był 40 teraz 27, myślicie że to oznacza coś złego? Jadę właśnie do lekarza i dopiero teraz strasznie się stresuje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
CuddooHalo ciocie ? Jestem tu i mam 4 mm![]()
Kochana progesteron jest skokowy spokojnie, będzie dobrzeOdebrałam wynik progesteronu z wczoraj i martwię się bo spadł, tydzień temu był 40 teraz 27, myślicie że to oznacza coś złego? Jadę właśnie do lekarza i dopiero teraz strasznie się stresuje
I przede wszystkim jest w normie dla tego wieku ciążyKochana progesteron jest skokowy spokojnie, będzie dobrzeczekamy na wieści
![]()
Na takie zdjęcia czekamyHalo ciocie ? Jestem tu i mam 4 mm![]()
Dziękuję. Podpytam ginekolog o isoptin, bo w pierwszej ciąży też przez jakiś czas go brałam. Czekam już wizytę a serce wchodzi mi do gardła z nerwówJa mam tachykardie. I biorę na codzień isoptin 40, on jest bezpieczny w ciąży. Tak mówił mój kardiolog, jego żona sama w ciąży go brała. W szpitalu jak leżała tydzień temu to potwierdzili i sami mi podawali.
JutroZawisza kiedy idziesZ ja usg? Bardzo bardzo myslec o Was![]()
Cześć kruszynko! Rośnij duża i zdrowaHalo ciocie ? Jestem tu i mam 4 mm![]()
witamy naszą fasolkę małąHalo ciocie ? Jestem tu i mam 4 mm![]()