reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Witam!
Nie nadąże Was nadgonic tyle naskrobałyście...
Dopadł mnie teraz jakiś okropny nastrój nie wiem dlaczego ale mam wyrzuty sumienia że Kacperka nie ma z nami a ja potrafie czasem sie smiac i ogolnie normalnie funkcjonowac zamiast oplakiwac nasza strate:(

reklama
Kojotku to jest bardzo normalne, wszystkie dziewczyny tutaj też tak miały... wyrzuty, że się uśmiechamy zamiast płakać, ale nasze Aniołki się cieszą kiedy my się cieszymy i wiedzą dobrze, że mamy je w sercach i nie zapomnimy nigdy przenigdy! a to, że jakoś dajemy radę i zaczynamy funkcjonować oznacza, że jesteśmy silnymi babkami :) i to też właśnie robimy dla naszych Aniołków... :)

Kojotek... jest dokładnie tak jak mówi Kinga.. ja do tej pory potrafię się besztać za uśmiech, mimo, że 30.04 minie 6 miesięcy od dnia narodzin chłopców. Dziś też mam ciężki dzień. Myślę cały czas o moich maluszkach... tak bardzo za nimi tęsknię!!! Kochana, to jest jak najbardziej normalne, przeżywasz żałobę... przytulam Cię bardzo mocno!

Witam sie z kawusia niedzielnie

wrr jestem wsciekła , zawiedziona i strasznie zdołowana :-( @ przyszła z samego rana ..:-( a ja tak sie nastawiłam na ta ciaze ...:-:)-( chyba za bardzo chce kolejnego malenstwa i nie wychodzi :-(

z mezem dalej ciche dni ... jeszcze rano jak dostałam @ to mu sie oberwało ... ahhh

Syneczku kochany (*)
Aniołeczki(*)

Cześć dziewczynki ;)

Przekazuje pozdrowienia od Bishopki ;) jest juz na patologii na obserwacji, na razie bez oksy, czekamy więc na wieści i trzymamy &&&&&

Synku (***)
Aniolkowa bando (***)

reklama
Do góry