reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Tekla- nie wiem co Ci napisać, abyś się nie denerwowała. Takie czekanie z nadzieją na konkretny wynik jest okropne. Jak sie czujesz na @ to tylko mężowi nie daj za bardzo popalić, aby próbował we wrześniu :-)

Piękne wrzośce widziałam w kauflandzie, u Wojtka nie mam gdzie posadzić, ale chyba do ogrodu kupię, bo super wyglądają.

reklama
Dziś rano nie robiłam testu, ale jak @ nie zawita wieczorem, ani w nocy to robię jutro rano. Mam jakąś cichą nadzieję, bo co niektórym dziewczyną z wątku cpp też od razu nie wychodziły testy, a jednej to wyszedł dopiero tydzień po terminie @... ale staram się nie nastawiać.

Tekla wszystko zależy od tego kiedy masz owulację. Jeśli standardowo to test powinien wyjść teraz, ale jesli troszke sie opóźniła, to test wyjdzie troszkę później. U mnie testy wychodziły od razu, ale ja mam cykle jak w zegarku, u znajomych było już róźnie.

PS. Chyba przestane zaglądać na wątek wczesniaczy. Jak widzę wpisy mam, że ich dzieci z 24 tyg., 25 dały radę, wyszły praktycznie z wcześniactwa to łzy sie cisną same do oczu. Pojawia sie radość, ze im sie udało, ale i też żal, że my nie mieliśmy tyle szcześcia....

tekla - ja jak zrobiłam test 28 dnia cyklu wyszedł negatywny,a 31 pozytywny i wtedy byłam w ciąży z syneczkiem! Więc oby u Ciebie tak było;*
wiola - ja mam kontakt z dziewczynami ze szpitala, które były ze mną w sali i właśnie wczoraj zadzwoniła koleżanka, że wychodzi z córeczką do domu.. Mała jako jedyna przeżyła z czworaczków, urodziły się w 27 tyg. Córka waży 2200 g... druga koleżanka ma też dziewczynkę, urodziła dwa tyg przede mną.. córeczka o wadze startowej 600g niecałej.. nie pamiętam dokładnie ile ..a teraz ma 1900 g... cieszę się ich szczęściem, że im się udało... ale oglądałam zdjęcia ich dzieciaków i wyłam.. bo wiem, że mój syn też pewnie ważył by ponad 1500 g teraz.. ale Bóg chciał inaczej... A my musimy z tym żyć ...

Mój mąż jutro leci do Uk.. już tęsknię za nim.. i jak ja sobie mam tu sama poradzić.. :(
eh.. Oby się udało z dzidziusiem, będę miała jakiś sens bycia tu... bo inaczej nie wiem co dalej będzie...

Światełka dla Was Aniołki
[*]
Światełka dla Was dzieci moje...
Stasiu
[*] Weroniko
[*]
Kocham Was mocno i bardzo bardzooo tęsknię
[*]
[*]
[*]

dziewczyny z moje sali zabrały maluchy wcześniej, jedna po 2 tyg., druga po 5. Wiec byłam na biezaco, poza tym kibicowałam wszystkim wczesniakom. Z Wojtkiem leżały dwie bliźniaczki 26 tyg., też wyszły do domku, jedna wróciła z zapaleniem płuc, ale później szybko wróciła do domku.

moja Oliwka też nie miała szans widocznie dziewczyny Pan Bóg tak chciał, nic nie poradzimy, i zostaje to głupie pytanie dlaczego "ja" Panie Boże......
Tekla mi też wyszedł dopiero po tygodniu później bo owulka się przesunęła po tych naszych akcjach. pogodzie to normalne,dzień przed terminem @ nie było nawet cienia cienia, więc naprawdę jestem całym sercem z Tobą i trzymam kciuki &&&&&&
Pietrucha masz nas i jesteśmy do Twojej dyspozycji, nie smuć się:tak::tak::tak: wszystko się uda

Wiolka i Mamo Natalki pozdrawiam Was gorąco

Wiola ja tez nie moge czytac watkow wczesniaczych bo odrazu łzy cisna mi sie do oczu ze przeciez moj synek tez miał szanse a niestety nie udało sie :-( jak słysze o takich przypadkach wczesniaczkow ktorym sie udało jest mi strasznie przykro ze mojemu synkowi sie nie udało .. omijam takie wpisy i rozmowy z daleka ...

Tekla kochana trzymam kciuki &&& kurcze chyba nie bede w nocy spała:-p

Spij syneczku kochany , Luli luli kiedys mamusia Cie utuli (*)
Aniołkowe przedszkole(*)

macie grupę na fb??? podajcie namiary proszę

Dziewczyny rozumiem Was doskonale wiecie co ja ostatnio przeżyłam jak pojechałam z teściową po tym weselu zawieźć ciasta na oddział musiałam ja bo jako jedyna byłam wstanie w poniedziałek prowadzić, jak tam weszłam zobaczyłam te ściany, sale, i jeszcze noworodki, łzy same napływały do oczu, dumałam tak czekając na teściową sama siebie przekonując, że muszę zacząć normalnie akceptować pewne rzeczy...

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka nie myslcie ze o Was zapomnialam poprostu u mnie znowu do du...py dziadzius moj zmarl we wtorek i tak latam od srody i wszystk zalatwiam nadrobie Was obiecuje ale pewnie w poniedzialek jaki ten rok do dupy dla mnie :(

Ja tez bym chciala do Was na FB :)

Do góry