reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Pietrucha ja mysle ze nawet i lekarz rodzinny da ci l-4 po takim przezyciu ...tak wiec kochana gnaj do lekarza bo jelsi nie ten to psychiatra da ci napewno .. powiesz ze nie czujesz sie na siłach i mysle ze nie powinno byc problemu ..

u mnie było troszke inaczej bo nie pracowałam nigdzie w momencie zajscia w ciaze z Karolkiem wiec miałam troszke ułatwiona sprawe ... bo akurat 2 miesiace po cc poszłam do pracy i tak naprawde uciekłam w wir pracy i to mi bardzo pomogło .. no ale u mnie było tak ze poszłam do nowej pracy miedzy ludzi ktorzy mnie nie znali i wcale nie musiałąm wszytkiego opowiadac o sobie , mowiłam tylko to co chciałam ...

Syneczku kochany (*)
Aniołeczki(*)

reklama
Cześć dziewczyny,

Mika.k, Fionka, miesiąc szybko zleci... u mnie w tym miesiącu niestety się nie udało. Termin @ był wczoraj, jeszcze nie przylazła, ale testy wychodzą negatywnie negatywne... więc chyba po prostu przylezie z opóznieniem, może dziś... brzuch juz mnie ciągnie od kilku dni :(
Staraczki, trzymam za nas wszystkie kciuki, żeby wrzesień był tym szczęśliwym miesiącem!!

Monila, ale się cieszę, że wszystko ok! Bardzo szybko poczułaś maleństwo, ale ponoć w drugiej ciąży ruchy są szybciej wyczuwalne.

Aga hop hop? co u Ciebie?

Chłopcy (*)(*)
Wojtusiu (*)
Aniołki (*)

Ostatnia edycja:
Tekla a moze jednak to ciaza ?? ile zrobiłas testow ?? czasami testy moga sie mylic ...dopoki nie ma @ zawsze jest nadzieja :-) trzymam kciuki &&&

no tak syzbko poczułam ruchy choc z Karolkiem tez szybko je miałam bo w 18 tc ;-) tak wiec tutaj doszukiwałąm sie ich duzo wczesniej ;-) ale wkoncu zapukało moje dziecie :-)

Staraczki kochana trzymam kciuki&&&&&

Monila 2 testy zrobiłam, przedwczoraj i wczoraj. Jak @ nie przylezie to jutro rano zrobię kolejny. Mam jakąś cichą nadzieję w głębi duszy, ale nie chcę się nastawiać, bo później będzie jeszcze większe rozczarowanie.

Monila- maluszek zaczyna rozmowy :-) super!!! I Ty pewnie lepiej sie czujesz, taki skarb w brzuszku pukajacy od srodka- cudowne uczucia, uwielbiam to!!!

Tekla- trzymam kciuki!!! Na pewno sie uda w następnym miesiacu!

Eska piekne te aniołki, zaraz wejdę na stronkę i sprawdę co jeszcze mają. A jak z wkładami wchodzą do końca? Kiedyś kupiłam gipsowego, ale miałam z tym problem.

Tekla trzymam kciuki &&&&&&
Wiolka dzis idę na cmentarz i po wkłady to Ci napiszę bo nie mam pojęcia:)
Pietrucha każdy lekarz Ci wypisze L4 po takich przejściach ja też przeciągałam
Monila no zazdrościmy tych kopniaczków

Tekla a wiec i ja mam cicha nadzieje ;-) i mocno trzymam &&&

no tak dziewczyny cudowne uczucie jak w brzuszku rusza ci sie malutki człowieczek :tak: Wy tez kochane zaniedługo tak bedziecie tutaj pisac :tak:

a ja siedzę, oglądam te aniołki i oglądam
poczekam, aż pomniczek będzie gotowy i wtedy moze cos dokupie, na razie jestem wierna zniczom serduszkom z przezroczystego białego tłuczonego szkla, nic lepszego nie znalazłam

reklama
Ale piszesz o gipsowych czy szklanych?

Luli, senny mój aniołku, luli, dziecię moje. Na twe czółko, o! fiołku, spuszczam słodką łzę.
Granicami twego świata moich ramion dwoje. Wieńcem czarów cie oplata drżące serce me

Do góry