reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Pietrucha ja caly czas trzymam zacisniete kciuki zeby sie udalo :) ja mojemu Ksawusiowi zawsze kupuje margaretki biale na kwiatuszki w doniczce niestety nie mam miejsca mamy mniej miejsca niz u Ciebie Stasiowi napewno sie bardzo podoba jak mamusia dba zeby ladnie u niego wygladalo :)

Ja musze dzisiaj ogarnac mieszkanie przez ostatnie dni bardzo je zaniedbalam weny do sprzatania brak chyba musze poscic sobie perfekcyjna pania domu moze mnie natchnie ;)

reklama
Dziewczyny mam pytanko zna sie ktoras na kwiatuszkach chcialabym posadzic jakies ladne kwiatki na nagrobku synka bedziemy mieli wyciety otwor w plycie i nie wiem co tam wsadzic znalazlam wrzosiec ladnie wyglada ale moze podrzucicie inne propozycje bo ja noga jestem w kwiatkach

Ja też się nie znam, ale mi się wrzosy strasznie podobają i są trwałe.

Melduje tylko, że przyszły wyniki i jestem zdrowa huuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! Aż mnie kusi, żeby nie czekać do przyszłej @ i zacząć teraz staranka, bo okres płodny w pełni... No trudno jakoś miesiąc wytrzymamy! :-p

Eska to świetnie! Wiesz, że ci ZAZDRASZCZAMY (wiem, wiem, że się piszę zazdrościmy)!!!

Mika musimy wytrzymać, choć ciężko!

Siedzę nad papierami, bo miałam małe zaległości w pracy i niechęć mnie ogarnia. Do tego jeszcze ta pogoda - jesień idzie, bo mój kot mi się do domu pcha. Szaro, buro ahhhhhhhh. Od jutra idę z moim bąblem na dni otwarte do przedszkola - coś czuje, że będzie się działo. W czwartek mam radę pedagogiczną i wszystkiego się dowiem, bo jeszcze nie wiadomo, z którą grupą będę pracować.

Ostatnia edycja:
Fionka to teraz wszystkie zaciskamy kciuki!!!

Wrzosy są piekne, ja je uwiebiam i u Wojtka na pewno jakieś wsadzę. Na razie mamy drobną margaretkę, zaczyna kwitnać, wrzosy postawie w doniczkach jak juz pomniczek będzie, a na zimę planuję dwa niewielkie iglaki po bokach wsadzic.

reklama
Moje kochane zazdraszczacze wiecie, że ja za Was trzymam ogromne kciuki non stoppp!!!!!

Musze się Wam pochwalić co zakupiłam w tym sklepie aniołkigipsowe.pl
l CAM00169.jpg

Załączniki

• CAM00169.jpg
    CAM00169.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 52
Do góry