reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

hej,

Niestety beta wyszła 0,00 mIu/ml. Mój gin na urlopie do 16 września, a do innego nie chcę iść więc czekam aż wróci, żeby się umówić na wizytę. Może do tego czasu się coś ruszy. Bardzo bym chciała żeby w końcu ta @ przyszła :-(

reklama
tekla nastepnym razem sie uda :) widze ze u Ciebie podobnie z @ mi sie 3 tyg spozniala ale jakos sie dokulala i teraz sie juz konczy :) no slonko u mnie wyszlo wiec zjem obiadek i smiegam na cmentarz

mamo Natalki jaki piekny domek taki kolorowy napewno sie malutkiej bardzo podoba, a ja tak srednio lubie na grzybki bo zawsze ciezko mi wstac maz mnie wyciaga sila ;) ale teraz nawet fajnie bylo bo duzo kozakow zebralam :D pare maslaczkow wiec jakas jajeczniczka z grzybkami bedzie :)
No zima sie zbliza i kwiatuszki trzeba bedzie sobie odpuścić my bedziemy miec wyciety otwor w plycie wlasnie na jakiegos kwiatka ale na zime zasypie bialymi kamyczkami i poloze na nich jakiegos pieknego aniolka mam nadzieje ze bedzie ladnie wygladac zaraz sie zbieram i jade do mojego synka

a ja kocham chodzić na grzyby a wysyp taki a ja muszę leżakować i nici z grzybobrania :pPPP
Ale priorytet siedzi w brzuchu więc dla niego wszystko :)

Mój mąż uwielbia grzyby, ja nie umiem ich zbierac, gdzieś sie zawsze przede mną schowają :-)
Ale zwykle robię w occie lub do słoików na zupę lub do sosu, chociaz do tego ostatniego wolę opieńki.
Ale ostatnio jakieś mam obawy w stosunku do grzybów, zeby je chłopcom dawać...

Eska- wzorcowe podejscie :-)

Patrizia nie znam takich cieni, moze jakieś w kremie znajdziesz? Ale jak tak reagujesz to moze lepiej w ogole zrezygnuj!!!

Tekla- nastepnym razem sie uda, daj znać co gin powie, w poniedziałek do niego pójdziesz

(*) Wojtusiu
(*) Karolku
(*) Dominiczku
(*) Aniołeczki nasze

Mamo Natalki ja myślałam, aby na zimę iglaki małe w doniczce postawić

Tekla kochana nie martw sie i nie poddawaj !!! nastepny cykl bedzie wasz wierze w to :-)

Mamo Natalki sliczny domek ;-)

Syneczku najukochanszy (*)
Aniołeczki maluskie (*)

Ja mrożę i też robię w occie chociaż 2 lata temu narobiłam 90 słoików rydzy taki wysyp był ale zapas mi się kończy, mąż ma jutro iść ale zapowiedziałam, że co nazbiera sam musi obrobić bo ja jestem niedysponowana:) więc stwierdził, że nie idzie, ach te chłopy:)
Patrizia a z ciekawości jakich używasz tych cieni ???
Wiolu myślę, że prawdziwki czy podgrzybki, rydze mogą śmiało wcinać już są duzi:)
o i w między czasie hej Monila :)*

dziewczyny ale z was zapalone grzybiarki;-) ja mam wstret do grybow i do ich zbierania tak jak do jagod ... ale to dla tego ze od małego w wakacje chodziłysmy z kuzynka razem z dziadkami po lesie na grzyby i jagody :-p

dziewcyzny tak sobie siedze i mysle o tym ze juz za niedługo bedziemy ubierac choinki i znowu na nich zawisna bombki z imionami naszych aniołeczkow ...ojj tak ten czas szybko leci ...

Ostatnia edycja:
reklama
Eska mam palete 98 cieni z ruby rose zawsze ich uzywalam i bylo oki a teraz nie moge kupilam tez pare takich pojedynczych z trenda tez odpadaja dostalam kiedys od szwagierki porzadne cienie ale za cholere nie przypomne sobie nazwy tez po nich mialam wiec dalam mojej mamusce po co maja lezec a tak sie z ciekawosci zapytalam moze ktoras uzywa takich alergicznych ale musze niestety dalej szukac.....

Do góry