reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
to jutro mojego mężula do apteki wysyłam:tak: wczoraj sam mi powiedział, że porobi badania...mam nadzieje, że tym razem porobi, bo juz mi tak obiecuje i obiecuje

Moje kochane jak się porządnie do rzeczy biorą ,bardzo mi sie to podoba Gosia,Ewa jesteście wielkie :** Kurcze no musi się Wam udać.&&&&
Ja dziś spotkałam kolegę z lat szkolnych zapytał kiedy rodzę,no bo brzuch widać i czy to pierwsze;powiedziałam,że piąte ale tylko dwójkę mam przy i dwa anioły powiedział mi,że oni też juz by mieli piątkę gdyby nie poronienia a tak mają dwoje . A jeszcze dwa lata temu myślałam,że jak to możliwe,że zdrowe kobiety tracą ciążę i co...od tego czasu sama dwie straciłam;(

Malinka musi sie udać:tak:

Malinka teraz coraz częściej słyszy sie o poronieniach, nie wiem dlaczego tak sie dzieje....nie powinno tak być a jednak...chyba nikt z nas nie przypuszczał, ze jego dziecko zostanie aniołkiem...
dla nich (*)

dziewuszki co do poronien wad i smierci dzieci to ciocia co pracuje w szpitalu mowi ze jest tego od groma nawet nie zdajemy sobie sprawy... mowia ze to czarnobyl sie udziela niby po tym czasie mial sie udzielic kto wie... a najgorsze ze rodza sie dzieci chore na tak zadkie choroby ze lekarze nawet dobrze ich nie znaja... jednym slowem dla nich to ,,nowosc,,

a teraz z innej beczki co z NASZYM SPOTKANIEM??
tak mi smutasno ze wy sie niektore widujecie.. a ja tak daleko mieszkam:(

Witam, ja dzisiaj byłam na Oddziale Ginekologiczno - Położniczym a tam pełno kwietniowych maluszków, już podjeliśmy z mężem decyzje że nasz bombel już więcej rodzeństwa mieć nie będzie, kolejny raz straty dziecka przeżywać nie chciałabym, ale jak patrzyłam na te maleństwa i pomyślałam sobie że mogłam mieć takiego to ciężko mi było się opanować żeby się nie rozpłakać, jak się widzi takie Cuda to człowiek kolejny raz chciałby zaryzykować. Za staraczki trzymam kciuki - w końcu musi się udać - a dla naszych Aniołków zapalam światełko(*).

No to widze ze przygotowania do staranek pełna para;) tak trzymac dziewczyny

Mnie tez przeraza skala poronien i wad jakie występują u dzieci;( to niestety cena rozwoju cywilizacji

Tez Wam zazdroszczę ze sie widujecie,blizej znacie ...fajnie Wam

reklama
Do góry