reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Witam kochane;*
Wariuje juz bez was w domu,musze sobie laptopa sprawic bo do komputera jakoś mi ciężko siadać a bardzo jestem ciekawa co u Was;( Dziękuję za sms tylko to mi pozostaje zeby dowiedzieć się co u Was.
My walczymy z kolkami niestety ale jeszcze daje rade..
Sniła mi się Nicola i mój aniołeczek zreszta na prośbę moją do Nicoli bo bardzo mi jej brakuje ,patrzę na Lenkę i widzę malutką Nicolę- musiałam ją zobaczyć ale nic się nie zmieniła za to mój aniolek to już duzy maluszek-siedział sobie na krzesełku do karmienia i tak się pięknie uśmiechał kiedy ktos wchodzil do pokoju.

powiedzcie mi co sądzicie o chodzeniu z małym dzieckiem na cmentarz??? Słyszalam,że dopuki sie dziecka nie ochrzci nie powinno się brać dziecka ,strasznie mnie o boli,ze zawsze jak jedziemy do Nicoli to lenka zostaje przed bramą czy na prawdę nie mogę jej zabrać do siostry???
buziaki dla was kobietki:*
Dla aniołeczków światelka (*)(*)
Dla fasolek :*
Dla testujących&&&&&&

reklama
Izuś witaj
Dajesz coś Lence na kolki? Dobre są preparaty.Nie ma co męczyc malucha.

A co to za wymysł? Ja zawsze jeździłam z Kacprem na cmentarz.Ludzie to potrafia wymyślać żeby ludziom utrudniać życie. Nie wierz w takie głupoty.

Buziaczki dla Was.A jak dziewczynki w stosunku do Lenki i w ogóle ?

Ostatnia edycja:
Witam :)
alexia, zrób koniecznie te badania. Wiem, że się martwisz, bo faktycznie jest o co. Myślę, że powinnaś gotować jej to co lubi najbardziej i podawać częściej. Ważne są też owoce, może lubi? zawsze możesz kupić soki lub słoiczki owocowe takie dla niemowląt. Krew z nosa może świadczyć o osłabieniu, ale niestety moze być też przyczyną anemii :-(Ale wszystko mozna wyleczyć, dobrze, że się interesujesz, bo znam matki, które twierdzą, iż "nic mu nie będzie jak trochę nie poje" :confused: Trzymam kciuki za dobre wyniki.
A ja siedzę ostatnie dni na wolnym, tak mi się nie chce do pracy wracać, już myslę o zwolnieniu :-D ale przynajmniej do listopada muszę popracować.

Wiktoria nie lubi owoców.Ale teraz z mężem jej nie popuścimy zakaz słodyczy jak je zje zapycha się i nie chce jeść.Ja już tak robiłam że gotowałam co ona chciała i tu przyszedł problem bo i tu przestało smokować więc gotuje co ja uważam musze się za nią zabrać bo jak tak dalej będzie trafi do szpitala!:wściekła/y:

Dzien dobry*

Izus ja pierwsze slysze ze nie mozna zabierac dziecka na cmentarz, przeziez to sa tylko zabobony...Buziaki dla Was dziewczynki :)
Gosiu kochana martwi mnie ten Twoj bol ...

Ja dzis sobie troszke dluzej pospalam, ale teraz jestem z praca do tylu. Nie wiem czy Wam pisalam ale zaczelam sie odchudzac, jest ciezko ale daje rade,nie wiem czy cos z wagi poszlo w dol bo obiecalam sobie ze nie bede sie wazyc dopiero po 14dniach wejde na wage...Trzymajcie za mnie kciuki zebym sie nie poddala.
Milego dnia kobietki :)

Juleczko (***)
Karolku (***)
Anioleczki (***)
Fasoliniki ***

Też moim zdaniem jest zabobon żeby dziecko nie brać na cmentarz.Moja koleżanka ma synka w wieku 1,5 roczku i jeszcze dziecko nie ochszczone jej mąż jeździ tirem i będzie chrzcić na święta.
Mama aniołkowa Amelki trzymam kciuki ja też się odchudzam i chodzę na fitness bez ćwiczeń nie ma sznas

;-)

reklama
Do góry