reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Mniam rogaliki :) ciekawe czy uda sie im upolowac tego indyka :-D
Ja dzis koncze 7 dzien diety,jestem z siebie mega dumna :) za 3 dni wazenie...ciekawe co pokaze waga ;-)

Kinguś zapraszam na rogaliki. Szkoda ze nie masz lidla ale może masz gdzieś gotowe ciasto francuskie?
Ja tylko wycinam,wkładam wiśnie albo co mam,formuję i do piekarnika.Na szybko super.
Uda im się bo już mają.

A bo Ty Bidaku nie jesz. Ile jeszcze ta Twoja dieta ma trwać?
Dzisiaj przeczytałam że dobrze że na czczo wybić szklankę wody z dwiema łyżkami/łyżeczkami???? octu jabłkowego.

Kurde coś mnie w mostku piecze.

Kinguś a jak my się cieszymy że z nami jesteś:tak:

Ostatnia edycja:
Gosiu moja dieta bedzie trwala dotad az osiagne wymarzona wage;-) ale ja odchudzam sie z glowa,odrzucialm wszystkie slodycze,ziemniaki,makarony i tluste smazone miesiwa,jem chudo i zdrowo.Jesli tylko fasolka zamieszka w moim brzuszku to koniec diety i nie bedzie mnie obchodzilo ile waze i ile przytyje...

Jeszcze zrobiłam ciasto ze śliwkami.Mąż mi pomógł bo mu się bardzo chciało. Rogaliki spaliłam he he.Chłopaki przyszli,wyłączyłam i zapomniałam. Część była do wyrzucenia:-(

Gonia- całe szczęście że sama nie robiłaś ciasta francuskiego bo byłoby Ci jeszcze bardziej szkoda ;) No ale wiadomo, że i z powodu tych jest smutno. Ale za to ciacho pewnie będzie pycha!

reklama
hej dziewczynki,

Gosiu mam identyczny ekspres jak ty i jestem też bardzo zadowolona. Ja jeszcze mam to szczęście, że mój tato pracuje w palarni kawy, więc zawsze kawkę w ziarnkach mam sprawdzoną i z najlepszego ziarna :).
A ja wczoraj upiekłam ciasto z świeżymi malinami :-)

Aniołki
[*]
[*]

Do góry