reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Gonia- ja dziś przed pracą czyli po 7 rano zdążyłam odkurzyć, wytrzeć kurze i umyć naczynia w zlewie z wczoraj:) Oprócz tego wykąpałam się, umyłam głowę i o 8.15 wyszłam z domku. Oj, dawno nie byłam tak zmotywowana ;)
A wczoraj o 20 wzięło mnie na sprzątanie łazienki :-) Ale przynajmniej pachnie już i ładnie jest :)

reklama
Ja na szczęście nigdy nie miałam problemu z zatokami, zapaleniami ucha czy czymś takim. I oby tak zostało.
Dziś przyjeżdża do mnie znajoma bo będzie wracała z jakiegoś spotkania a nie widziałam się z nią już kawał czasu... Chce odwiedzić Piotrusia i poprosiła żebym z nią poszła. Miło z jej strony :)

Ale bym się napiła takiej kawy z ekspresu, z mleczkiem, mniam.... Taka całkiem inaczej smakuje... Gosia, mogę wpaść do Ciebie?Mama ciastka w razie czego ;)

Nati podziwiam Cię że masz tyle rannej energii ja wstaje o 5.20a o 6,15 maszeruje na tramwaj do pracy, więc rano nie mam czasu na nic tylko zrobie śniadanie do pracy i czasami poprasuję i idę ....:-))))))))))))))))

Bo ja jestem głupia , zawsze patrze na innych a nie na siebie a później wracam i co same problemy,
ale dziękuję Gosiu.
Ale kosztem chodzenia do pracy mam bałagan w domu heheheh

reklama
Piję drugą kawę... sama... niestety. Chłopaki w pracy kawy nie piją, oni w ogóle nic ciepłego sobie nie robią więc samiutka siedzę z tym kubkiem.

Co gotujecie dziś na obiad?

Do góry