reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Filipku to dla Ciebie maluszku(*)(*)(*)

Michałku kochany , dzis twoje pól roczku (*) , tak bardzo za toba tesknie , promyczku mam nadzieje ze jestes szczesliwy... Kocham Cie z calego serca ... nigdy nie pogodze sie z tym ze ma Cie przy mnie syneczku... to nie tak mialo byc ... to inaczej mial wygladac twoj swiat ...(*)(*)(*)

Michałku na Twoje pół roczku (*)(*)(*)
Nicolciu (*)
Iskiereczko Gosi (*)
Dziekuje dziewczyny....

nie tak miały wyglądać jego 3 urodzinki, miały być balony, tort i zabawa.... W tym roku łagodniej minał ten dzień....rano dziwnie się poczułam, tak smutno....łezki poleciały....ale przecież jest tam szczęśliwy, a to dla mnie najważniejsze....mam tylko nadzieje, że te życie ziemskie trochę szybciej przeleci i już niedługo się z nim spotkam.

Dziś wracając od Filipka w radiu puścili "łzy w Niebiosach"....ale o dziwo nie rozpłakałam się....pojawił się uśmiech....

Filipku Słoneczko nasze mnóstwo buziaczków od cioci...Miliony światełek i kolorowych baloników.

1332.gif

reklama
Do góry