reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Filipku, urodzinowy
images
buziaczek do samego nieba dla Ciebie malutki ;)

Michalku na pól roczku (***)

Gosiu ślicznie Ci ta czapka wyszła , masz na prawdę talent
Te zabawki na szydelku sliczne - Gosiu moze tez poprobujesz??;)

Bibi jak sie czujesz?

Kaju jak sie z Filipkiem czujecie?

Witam porannie ;)

Aniołeczki (*)(*)(*)
Córeczko , Kocham Cie (*)(*)(*)
Michałku na wczorajsze pol roczku (*)
Fasolki, zdrówka ***

MILEGO DNIA ;)

Filipku- urodzinowe promyczki dla Ciebie. Przepraszam, że spoźnione:no:.
Dla Michałka(*)
Dla każdego Aniołeczka(*)
Szymusiu, kocham Cię mój Okruszku(*)

Fasolinki-zdrowka.

A mamusie witam przy kawusi. Jej, mam dziś tyle papierkowej roboty, "nie chcem ale muszem".

witam i ja....

Czuję się dobrze, lepiej niż ostatnio....mdłości tylko przy myciu zębów....brzuch już nie boli więc nospa poszła w odstawke, ale luteine póki co mam brać.

Maluszku Kindzi (*)
Aniołeczki (*)

Tekla dzis jest 8t4d, powinien być 9t1d więc nie wiem jak mam liczyć, od ostatniej @ czy wg pomiarów? pewnie jeszcze nie raz termin się zmieni, bo dzieciaczki bedą mniejsze wychodziły....ale dobrze, że rosną....to najważniejsze:tak:

I ja witam się z Wami, przy porannej kawie.
Bibi, cokolwiek wychodzi w/g usg, to wiek ciąży jest liczony od ostatniej @ i tak tez powinnaś liczyć.

Zrobiłam sobie kawę ale chyba zbyt mocną :baffled: chyba doleję do niej wody, albo karmelu dodam. A tak ogólnie, to nic mi się nie chce, w domu mam jak po nawałnicy, do tego muszę iść na pocztę wysłać przesyłki. Co tu zrobić, by nabrać powera?

reklama
Witam Wam kochane moje

Gosiu śliczną zrobiłaś czapeczkę,jeszcze z niebieskim kolorkiem,bardzo lubię ten kolor :-)

A ja mam dzisiaj wizytę w Sandomierzu,trzymajcie za nas kciuki,napewno się po niej do Was odezwę.Tak się bardzo boję jej i tego jak jest z moim maleństwem.
Miałam dzisiaj taki sen że poszłam sama na cmentarz do córci a ona nie miała swojego domku,ktoś ukradł wszystkie płyty,było tylko coś takiego w koło zielonego metalowego.Pamietam jak płakałam,jak bardzo mi było przykro że ktoś jej odebrał swój domek.Poszłam do księdza,wyzwałam go że nie pilnował cmentarza,szukałam złodzieja który okradł nas i moje dziecko.I mówiłam że jak go nie znajdę to zrobię jej nowy domek.Obudziłam się z łzami w oczach :-(

Wszystkim aniołeczkom
[*]

Natalko kochamy Cię z tatą
[*]

Do góry