reklama
Smerfetka*
Fanka BB :)
Filipku, urodzinowy
buziaczek do samego nieba dla Ciebie malutki 
Michalku na pól roczku (***)
Gosiu ślicznie Ci ta czapka wyszła , masz na prawdę talent
Te zabawki na szydelku sliczne - Gosiu moze tez poprobujesz??
Bibi jak sie czujesz?
Kaju jak sie z Filipkiem czujecie?
Gosiu ślicznie Ci ta czapka wyszła , masz na prawdę talent
Te zabawki na szydelku sliczne - Gosiu moze tez poprobujesz??
Bibi jak sie czujesz?
Kaju jak sie z Filipkiem czujecie?
Smerfetka*
Witam porannie 
Aniołeczki (*)(*)(*)
Córeczko , Kocham Cie (*)(*)(*)
Michałku na wczorajsze pol roczku (*)
Fasolki, zdrówka ***
MILEGO DNIA
Aniołeczki (*)(*)(*)
Córeczko , Kocham Cie (*)(*)(*)
Michałku na wczorajsze pol roczku (*)
Fasolki, zdrówka ***
MILEGO DNIA
mamaszymusia2
Filipku- urodzinowe promyczki dla Ciebie. Przepraszam, że spoźnione
.
Dla Michałka(*)
Dla każdego Aniołeczka(*)
Szymusiu, kocham Cię mój Okruszku(*)
Fasolinki-zdrowka.
A mamusie witam przy kawusi. Jej, mam dziś tyle papierkowej roboty, "nie chcem ale muszem".

Dla Michałka(*)
Dla każdego Aniołeczka(*)
Szymusiu, kocham Cię mój Okruszku(*)
Fasolinki-zdrowka.
A mamusie witam przy kawusi. Jej, mam dziś tyle papierkowej roboty, "nie chcem ale muszem".
Bibiana
witam i ja....
Czuję się dobrze, lepiej niż ostatnio....mdłości tylko przy myciu zębów....brzuch już nie boli więc nospa poszła w odstawke, ale luteine póki co mam brać.
Maluszku Kindzi (*)
Aniołeczki (*)
Tekla dzis jest 8t4d, powinien być 9t1d więc nie wiem jak mam liczyć, od ostatniej @ czy wg pomiarów? pewnie jeszcze nie raz termin się zmieni, bo dzieciaczki bedą mniejsze wychodziły....ale dobrze, że rosną....to najważniejsze
Czuję się dobrze, lepiej niż ostatnio....mdłości tylko przy myciu zębów....brzuch już nie boli więc nospa poszła w odstawke, ale luteine póki co mam brać.
Maluszku Kindzi (*)
Aniołeczki (*)
Tekla dzis jest 8t4d, powinien być 9t1d więc nie wiem jak mam liczyć, od ostatniej @ czy wg pomiarów? pewnie jeszcze nie raz termin się zmieni, bo dzieciaczki bedą mniejsze wychodziły....ale dobrze, że rosną....to najważniejsze

gosiulek73
mama K&K&A
Hej Dziewczynki
Bibi w/g @ licz...
Miłego dnia
Bibi w/g @ licz...
Miłego dnia
I ja witam się z Wami, przy porannej kawie.
Bibi, cokolwiek wychodzi w/g usg, to wiek ciąży jest liczony od ostatniej @ i tak tez powinnaś liczyć.
Zrobiłam sobie kawę ale chyba zbyt mocną
chyba doleję do niej wody, albo karmelu dodam. A tak ogólnie, to nic mi się nie chce, w domu mam jak po nawałnicy, do tego muszę iść na pocztę wysłać przesyłki. Co tu zrobić, by nabrać powera?
Bibi, cokolwiek wychodzi w/g usg, to wiek ciąży jest liczony od ostatniej @ i tak tez powinnaś liczyć.
Zrobiłam sobie kawę ale chyba zbyt mocną

reklama
M
Mama Aniołeczka Natalki
Gość
Witam Wam kochane moje
Gosiu śliczną zrobiłaś czapeczkę,jeszcze z niebieskim kolorkiem,bardzo lubię ten kolor :-)
A ja mam dzisiaj wizytę w Sandomierzu,trzymajcie za nas kciuki,napewno się po niej do Was odezwę.Tak się bardzo boję jej i tego jak jest z moim maleństwem.
Miałam dzisiaj taki sen że poszłam sama na cmentarz do córci a ona nie miała swojego domku,ktoś ukradł wszystkie płyty,było tylko coś takiego w koło zielonego metalowego.Pamietam jak płakałam,jak bardzo mi było przykro że ktoś jej odebrał swój domek.Poszłam do księdza,wyzwałam go że nie pilnował cmentarza,szukałam złodzieja który okradł nas i moje dziecko.I mówiłam że jak go nie znajdę to zrobię jej nowy domek.Obudziłam się z łzami w oczach :-(
Wszystkim aniołeczkom
[*]
Natalko kochamy Cię z tatą
[*]
Gosiu śliczną zrobiłaś czapeczkę,jeszcze z niebieskim kolorkiem,bardzo lubię ten kolor :-)
A ja mam dzisiaj wizytę w Sandomierzu,trzymajcie za nas kciuki,napewno się po niej do Was odezwę.Tak się bardzo boję jej i tego jak jest z moim maleństwem.
Miałam dzisiaj taki sen że poszłam sama na cmentarz do córci a ona nie miała swojego domku,ktoś ukradł wszystkie płyty,było tylko coś takiego w koło zielonego metalowego.Pamietam jak płakałam,jak bardzo mi było przykro że ktoś jej odebrał swój domek.Poszłam do księdza,wyzwałam go że nie pilnował cmentarza,szukałam złodzieja który okradł nas i moje dziecko.I mówiłam że jak go nie znajdę to zrobię jej nowy domek.Obudziłam się z łzami w oczach :-(
Wszystkim aniołeczkom
[*]
Natalko kochamy Cię z tatą
[*]
Podziel się: