reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
wiolu, wiem ze Ci ciezko ja tez mam takie dni:( chyba kazda z nas...
ja mam zdjecia po Michalku , bo opaska na reke i karteczka z inkubatora nie byla jego ...tylko lekarz w biegu napisal jak moj M. byl po odbior wynikow z sekcji:( wiec choc te zdjecia mam ... i zrobilam sobie z nich filmik na ktorym zawsze placze jak go oglada... musimy przejsc przez te ciezkie chwile a bycie tutaj z dziewczynami naprawde dodalo mi sily...
dziekuje wam moje Kochane Kobietki:*:*:*

Zrobiłam swoją pierwszą czapeczkę na szydełku.Pochwalę się....
Gdyby któraś nie wiedziała to to białe z czarnym to piłka:-D
Zobacz załącznik 530485

I musze Was w koncu nadrobić
gosiulek śliczna :-D:-D
Ja też szydełkuję ,ale pewnie pamiętasz z CPP ;-)

Bibianko nadal masz rączkę Filipka odbitą na szybie ?

Jak ja Wam zazdroszczę ,że chociaż przez chwilę miałyście swoje maleństwa .
Ja mam 4 aniołki i po żadnym ani śladu .Jedyny ślad to ból w sercu ....

Witajcie ,bo nawet się tu nie przywitałam .
Świnia ze mnie :-p:-p:-p

As witaj.
O oooo tak Ty to już jestes stara szydełkowiczka:-D Kiedy ja będę podobnie robi???

Powiedz jak Twoja śliczna Karolinka i Kubuś? Czytałam ze szkołę zmienia...

DSC02289.jpg
Dziekuję dziewczyny, z Wami naprawdę lżej. Zwłaszcza gdy sie siedzi samemu w domu.

Znalazłam swoją motywację. Chłopcy wrócili wcześniej ze szkoły z przemoczoną koleżanką. Musiałam wszystkich wysuszyc, ogrzać, napoić i zaraz ich nakarmię. I mam co robić. Tak sie cieszę, ze im odwołali lekcje, bo musiałam się wziaść w garść, inaczej chybabym siedziała i ryczała cały czas.

Wiola jaki Wojtuś malusi....łezka w oku się kręci....cudowny, taki dzielny....
Wiem jak mi było lżej gdy oglądałam zdjęcia, filmiki....przytulałam się do jego ubranek które oststni raz miał na sobie....spałam z jego pieluszką, z którą on zasypiał ostatni raz....jego smoczek zawsze miałam pod poduszką....teraz prawie po 2 latach już tak bardzo tego nie potrzebuje...zdjęcia oglądam rzadko, a jego rzeczy są w specjalnym pudełku i zawsze kiedy mam ochotę zaglądam tam....

As witaj tutaj:tak: oj okno już umyłam....ale te zdjęcia zostały....dziękuję kochana za pamięć, opowiadaj jak Karolinka? ostatnio widziałam jej filmiki:-D cudowna jest:tak:

As witaj.
O oooo tak Ty to już jestes stara szydełkowiczka:-D Kiedy ja będę podobnie robi???

Powiedz jak Twoja śliczna Karolinka i Kubuś? Czytałam ze szkołę zmienia...
Karolisia to mały cud .
Kuba to cud nad cudy w swej niedoskonałości jest najcudowniejszym dzieckiem pod słońcem.
kurczę nie wyobrażam sobie innego Kuby :no::-D:-D:-D
Jak na razie szkołę zmieniliśmy ,ale Kubuś jest na okresie próbnym .
To prywatna szkoła ,więc i dbanie o dzieci inne .
Psycholog powiedział ,że przełom będzie dopiero wtedy ,gdy Kubuś zacznie mówić o obecnej szkole ,a nie o tamtej ,gdzie go tak gnębili...
Czekam zatem na ten dzień :tak::tak:

Karolinka to sama radość .To dziecko z nieba mi spadło :tak::tak:
Jest wymodlona to fakt ,ale nie sądziłam ,że wymodlić można również charakter dziecka .:-D:-D:-D
tu kilka fotek małej .
Na kilku fotkach Karolka w szydełkowych ubrankach mojego wykonania ;-)

Załączniki

• 20121205800.jpg
    20121205800.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 66
  • DSC_0027.jpg
    DSC_0027.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 61
  • DSC_0047.jpg
    DSC_0047.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 71
  • DSC_0127.jpg
    DSC_0127.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 62
  • DSC_0111.jpg
    DSC_0111.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 61
Prześliczna jest....Tak to prawdziwy cud ale i Twoja wiara wielka:tak:
Niech szybko przyjdzie ten dzień kiedy Kubuś nie będzie wracał do starej szkoły.:tak:

A to moje dzisiejsze dzieło.
IMG_7485 (426x640).jpg
Teraz będę robiła dla dziewczynki.

As a wiesz kogo Bibi nosi pod sercem?

reklama
Do góry