gosiulek73
mama K&K&A
Wiolu jakie kochane maleństwo...
Widzisz Wojtuś się postarał i zmienił mamie plany ;-)
Widzisz Wojtuś się postarał i zmienił mamie plany ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Śliczne te czapyPrześliczna jest....Tak to prawdziwy cud ale i Twoja wiara wielka
Niech szybko przyjdzie ten dzień kiedy Kubuś nie będzie wracał do starej szkoły.
A to moje dzisiejsze dzieło.
Zobacz załącznik 530660
Teraz będę robiła dla dziewczynki.
As a wiesz kogo Bibi nosi pod sercem?
WOW SZAŁ JUHUUUUUUAs wiemy mamy z Malinką kontaktod samego początku.
Karolinka przecudowna i widac że będzie strojnisią, podobna jest do mojej siostry jak była mała, też zawsze w pieknych sukieneczkach, bo inaczej nie mozna było jej ubrac, taka mała damulka z niej była, kiecki jej w głowie
A Kubulek jest wyjatkowy i często sledze jego losy, teksty ma niesamowite i uwielbiam o nim czytać
Marka Michałek śliczny
Gosiutak As nosze pod serduszkiem dwa bąbelki
![]()
Zanim się obejrzysz to będziesz robiła lepiej ode mnie ;-):-):-)Dziewczynki, śliczne maleństwa, a po Karolince widać, że mam szydełkuje :-) piekne buciki, sukienusia i jaki komplecik na zimę.
Ja właśnie zakupiłam swój próbny zestaw do szydełkowaniapo obiadku odpalam YT i się uczę
a czy kiedykolwiek zrobię takie cuda jak Gosia i As ?? wątpię, zawsze jednak czymś się zajmę i do porodu zleci szybciej.