reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Prześliczna jest....Tak to prawdziwy cud ale i Twoja wiara wielka:tak:
Niech szybko przyjdzie ten dzień kiedy Kubuś nie będzie wracał do starej szkoły.:tak:

A to moje dzisiejsze dzieło.
Zobacz załącznik 530660
Teraz będę robiła dla dziewczynki.

As a wiesz kogo Bibi nosi pod sercem?
Śliczne te czapy
Nie mam pojęcia ,bo dopiero teraz ją namierzyłam :-D:-D:-D
To wątek mojej koleżanki i nieraz na niego zaglądałam :tak::tak:
A wiecie ,że autorka tego wątku ma prawie półroczną córeczkę :confused::confused:
Mała jest cudna !!!

Bibianko ogromne GRATULACJE !!!!!
Dziewczynki suwaczki powstawiajcie :-p:-p:-p
A to moja wczorajsza podstawka pod pisankę

As wiemy mamy z Malinką kontakt:tak: od samego początku.
Karolinka przecudowna i widac że będzie strojnisią, podobna jest do mojej siostry jak była mała, też zawsze w pieknych sukieneczkach, bo inaczej nie mozna było jej ubrac, taka mała damulka z niej była, kiecki jej w głowie :-D

A Kubulek jest wyjatkowy i często sledze jego losy, teksty ma niesamowite i uwielbiam o nim czytać:tak:

Marka Michałek śliczny:tak:

Gosiu :-D:-D tak As nosze pod serduszkiem dwa bąbelki :tak:

Dziewczynki, śliczne maleństwa, a po Karolince widać, że mam szydełkuje :-) piekne buciki, sukienusia i jaki komplecik na zimę.
Ja właśnie zakupiłam swój próbny zestaw do szydełkowania :szok: po obiadku odpalam YT i się uczę :-D a czy kiedykolwiek zrobię takie cuda jak Gosia i As ?? wątpię, zawsze jednak czymś się zajmę i do porodu zleci szybciej.

Dzieki Marka. Cudny Twój Michałek. Chyba wszystkie zdjecia wcześniaczkow sa podobne, bo pozycji w których leżą za dużo nie ma.
Macie racje, Wojtus zadziałal.
Dziewczyny śliczne robicie te rzeczy, ale najlepiej wyglądają na modelu. Karolinka to urodzona modelka. :-)

As wiemy mamy z Malinką kontakt:tak: od samego początku.
Karolinka przecudowna i widac że będzie strojnisią, podobna jest do mojej siostry jak była mała, też zawsze w pieknych sukieneczkach, bo inaczej nie mozna było jej ubrac, taka mała damulka z niej była, kiecki jej w głowie :-D

A Kubulek jest wyjatkowy i często sledze jego losy, teksty ma niesamowite i uwielbiam o nim czytać:tak:

Marka Michałek śliczny:tak:

Gosiu :-D:-D tak As nosze pod serduszkiem dwa bąbelki :tak:
WOW SZAŁ JUHUUUUUU :-D:-D:-D:-D:-D
No nie mogę
Ale CZAD !!!! SUPER !!!!!
Jeszcze raz moje podwójne GRATULACJE !!!!
Spokojnej ciąży Ci życzę ,a potem to już będzie tylko urwanie głowy !!!! :-D:-D:-D

Dziewczynki, śliczne maleństwa, a po Karolince widać, że mam szydełkuje :-) piekne buciki, sukienusia i jaki komplecik na zimę.
Ja właśnie zakupiłam swój próbny zestaw do szydełkowania :szok: po obiadku odpalam YT i się uczę :-D a czy kiedykolwiek zrobię takie cuda jak Gosia i As ?? wątpię, zawsze jednak czymś się zajmę i do porodu zleci szybciej.
Zanim się obejrzysz to będziesz robiła lepiej ode mnie ;-):-):-)
Ja jeszcze trochę koszyczków porobię ,może jakieś kurki ,kurczaczki jeszcze sama nie wiem dokładnie i muszę wracać do wyszywania ,bo mam obraz prawie na wykończeniu ;-):-):-)

Dziewczynki piękne te Wasze maleństwa
Teraz swoją pięknością zdobią niebo :tak::tak:

To jeszcze i tę pokażę.Mam tylko biała i niebieską włóczkę stąd takie kolory.
IMG_7487 (640x520).jpg

reklama
Do góry