reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Tekla wizyta dopiero na 18:00 wiec cały dzien czekania ale napewno dam was znac co i jak ;-)

ojj ja na szczescie pomniczek mam juz za soba .. a tez miałam ciezka głowe przez to i nieprzespanych pare nocy ...

reklama
Pietrucha byłaś bardzo dzielna...ja też w takich chwilach proszę Wojtka o pomoc, rozmawiam z nim i jakos daje radę...

Ostatnio łapie sie na tym, ze chciałabym przytulić maleństwo, potrzymać, pogadać, ale....bez gapiów, tak sama ze sobą sie zmierzyć...

Ja czekam na tel. od kamieniarza. Mamy podjechać i obejrzeć rzeźbę...tak więc czekam cały czas, ale chyba zaraz do niego sama zadzwonie.

Monia kciuki zacisniete &&&&

Tekla- w końcu :-) ale @ Cie przeciągnęła :-) potowarzyszę Ci, bo i do mnie przyszła :-)

(*) Wojtusiu
(*) Aniołki

pietrucha wazne ze dalas rade na spotkania radosne jeszcze czas wazne ze idziesz do przodu t najwazniejsze :)

Monila oczywiscie bede trzymac kciuki o 18 zaciskam i czekam na wiesci :)

tekla oj jaki ja mialam metlikw glowie nawet nie zdawalam sobie sprawy ze to mnie tak bedzie obciazac milion mysli alb taki albo taki a jak juz wybralismy to sie okazalo ze nazwisko sie nie zmiesci i znowu nowa koncepcja. Nosz ta @ przylazla

wiola psstrykniesz zdjecie rzezby ciekaw jestem jak to wyszlo?? no i u Ciebie tez @ :/

A ja wrocilam z zakupow i mam taki sklep miesny gdzie bardzo dobrze sie znam z paniami ktore tam sprzedaja i znaja tak mniej wiecej moja sytuacje i dzisiaj jedna z nich tak do mnie mowi : Patrycja aaaaa czy tam u Ciebie cos..... czy sie tak poprawilas hahaha a ja ze musialam sie poprawic bo jak narazie nie moge nic w tych sprawach a ona (tez miala podobna historie do mojej) ze ona tez nie mogla i z tego ma teraz Małgosie :) hahaha ze niby wyladnialam :cool2::cool2: tak miol mi sie dzien zaczol :) a teraz bedzie mniej milo bo musze chalupke ogarnac :(

ja tez bede musiala jak do domu wróce :-)

pomnik nie jest gotowy, rzeźba też nie...moze uda sie na następny tydzień :-( a już sie nastawiłam i chciałam zobaczyć jak wyszła...

nauka cierpliwości przez całe życie...

witam was kochane przepraszam ze wczoraj nie napisałam ale byłam tak zagoniona ze masakra ... a wiec syzjka zamknieta i długa maluszke pieknie rosnia usmiechał sie do nas ;-) ale dzis ide do szpitala na pare dni z racji tego ze to 20tc i ze włansie w tym tyg odeszły mi wody ... lekarz chce porobic dokładne badania zeby byc pewnym ze nie ma zadnych bakterii ... tak wiec tryzmajcie kciuki zebym miała badania dobre i zebym wyszła w dwupaku ...

Syneczku kochany (*)
Aniołeczki(*)

monila no czekam i czekam na wiesci i sa super ze wszystko oki no i lekarz tez super ze na badania cie skierowal nic sie nie przejmuj zrobia ci te badania wyniki beda superowe i wracasz do domku oczywiscie w dwupaku daj znaka jak juz bedziesz po badaniach :) no &&&&&&&&&&&&&&&& zacisniete :)

A u mnie sloneczko wiec zaraz uciekam :) pozdrowionka dla Was kobitki :)

Monila- nie ma innej możliwości, dobry ten Twój lekarz, zapobiegliwy, juz go lubie. Niech Cie obejrzą, zbadają, i odsyłaja do domu. Proszę sie nie denerwować, tylko uspokajać, bo jak Cie tak wybadają, to i powinnaś sie mniej denerwować...mam nadzieję...

A ja mam dzisiaj gorszy dzień...jakaś taka dziwna jestem...ale przejdzie...zaraz jadę do dentystki szwy sciągnąć...coś mnie ta strona po rwaniu zęba pobolewa :-(

zimno strasznie u mnie :-(

Hej dziewczyny!

Monila - bardzo się cieszę, że szyjka długaaa i zamknięta. i tak ma być, minimum do 36 tyg:) Poleż w szpitalu, odpocznij - niech robią wszystko dokładnie wokół Ciebie i do domku - odpoczywać dalej:) Buziaki w brzuszek:*
alexia - dziękujemy i również pozdrawiamy:*

wiola - mam nadzieję, że jak ściągniesz szwy, poczujesz się lepiej. Głowa w górę:*

Dziś mija 3 miesiące jak Cię urodziłam. O 2:15 w nocy widzieliśmy Twoją śliczną buzię po raz pierwszy.
Razem z Tatusiem byliśmy szczęśliwi i przestraszeni jednocześnie.
Ty pewnie też byłeś bardzo przestraszony..
Synusiu mój, pewnie wychodzilibyśmy zaraz ze szpitala do domku, ważyłbyś pewnie już ponad 2 kg..
Zapewne jadłbyś mamusine mleczko prosto z cyca... Oj Stasieńku...
Kochamy Cię mocno Stasiu. Bardzo, bardzo za Tobą tęsknimy...

[*] Czuwaj nad nami maleńki
[*]

Mamusia i Tatuś
indeks.jpg

Załączniki

• indeks.jpg
    indeks.jpg
    3,7 KB · Wyświetleń: 120
reklama
Do góry