reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Hej dziewczyny!

Cieszę się, że u Was dobrze!
Coś mało osób się ostatnio udziela tutaj ...
Hoppp hoppp!!!

Synu mójjjjj najdroższy, dziękuję Ci za udaną wizytę:))
Mój maluchu, najukochańszy!!!!

indeks.jpg

Kolorowe światełka dla Was Aniołeczki
[*]

Załączniki

• indeks.jpg
    indeks.jpg
    3,7 KB · Wyświetleń: 234
reklama
(*) Filipku
(*) Kubusiu

mnóstwo światełek na Wasze anielskie święto....poszaleliście chyba troszke, bo u cioci całą noc pieski wyły, jak nigdy..

(*) Wojtusiu
(*) Aniołkowa Bando

jestesmy, cisza rzeczywiscie na forum, ale jestesmy...Pietrucha jak na wizycie, po opisie widze, ze udana :-) opowiadaj...
ja leze, leze i szukam zajecia na lezaco, a to oznacza nowe robotki dla mojego męża :-)

Hej dziewczynki!!

Więc ja już po wizytach. Byłam i u ginekologa i u genetyka..
Po histeroskopii - Wszystko ładnie i pięknie w środku
wink2.gif.pagespeed.ce.fmosKM3Vqe.gif
!
Problemy są dwa - główne. Jeden to mutacja z trombofilii - czyli heterozygota AC w mutacji A1298c w genie MTHFR, a drugi podwyższony androstendion.

I tak w wielkim skrócie, muszę brać dużo wyższe dawki kwasu foliowego - czyli łykam 15, do tego witaminy B12 i B6.
Na stymulację owu dostałam Clo, od 2 do 6 dc, po 1 tabletce. od 7dc estrofem mite do 15 dc..
No i beta będzie pozytywna, od razu clexane.
Jeszcze mam brać siofor 850 na ten androstrendion i schudnąć 5kg :) co mnie najbardziej martwi, jak ja to zrobię ;))

I jeszcze jedno - jestem mega zadowolona ze swojej nowej lekarki!!!! Ma plan dla mnie przygotowany, wie co robić - wszystko mi tłumaczy... Nie strzela... tylko jest pewna. No superrr!!!
Jak macie czas - wejdźcie proszę na stronkę Kobiety Medycyny 2014
Kliknijcie głosuję przy nazwisku Violetta Skrzypulec - Plinta ... Kocham tą Panią
wink2.gif.pagespeed.ce.fmosKM3Vqe.gif

Więc .. Przytulanie zaczynam w marcu ;) nananananananana!!!!:)))) i bardzo bardzo mnie to cieszy:)
Staś był przy mnie i załatwił tam u góry co i jak ;)) więc mam nadzieję, że tym razem będzie już wszystko dobrze:))

Napiszcie co u WAS!!!!!

buziaki dziewczyny dla Was i Waszych maluchów, i w Wasze brzuszki ;)
Jakieś staraczki tu są?!

Pietrucha ojj znajome mi nazwisko teojej lekarki .. czy ona czasem nie przyjmuje w MIkołowie ??? raz jak lezałąm w szpitalu w tej ciaży to on niej włąsnie tam słysząłam od jednej dziewczyny :-D

Stas czuwa, pani doktor rzeczywiscie wyjatkowa!! Jestem pod wrazeniem jak wszystko dokladnie zaplanowala, przekazala... trzymamy kciuki &&&&&

a ja leze...ciezko mi, ze do Wojtka nie moge pojechac..tyle czasu juz nie bylam, ostatni raz w styczniu...tatus kezdzi i pali swiatelka, ale Wy mnie zrozumiecie, sama bym chciala....ale wiem, ze Wojtus nie jest zly i poczeka, bedziemy z maluszkiem jezdzic i palic swiatelka, sadzic kwiatki...musimy wytrzymac do lipca...czas leci, dla mnie troszke wolno...ale wierze, ze nam sie uda, jeszcze 4,5 miesiaca i jak na to patrze to sie boje, bo duzo czasu jeszcze potrzebujemy, ale caly czas ufam, ze go dostaniemy...
wizyte u gina mam za 2 tyg., te wizyty mnie upokajaja, ale od 20 tc juz bede miala najdalej co 2 tyg...inaczej bede siebardziej stresowac, a miedzy 20, a 25 co 1,5 tyg. tak sobie wymyslilam
(*) Wojtulku
(*) Aniolki

Pietrucha no wąłsnie mowiła o niej w samych superlatywach .... ze jest bardzo dobra w zachodzeniu w ciaze :-D ze raptem nie mozliwe staje sie mozliwe ;-) wiec kochana zycze powodzenia i pamietaj dobre nastawienie robi bardzo duzo :-)
Wiolus kochana ja jak lezałam tez strasznie teskniłam za odwiedzinami u Karolka i wnerwiał mnie jak przychodziła tesciowa i mowiła ze u niego była .. byłam wtedy normlanie zazdrosna ze ona moze a ja nie ... ale wiedziałam ze robie to dla fasolki ktora teraz jest Oliś :-) kochana dasz rade !!!! przetrzymasz ten czas a poznije bedziesz odwiedzac Wojtusia codziennie z jego małym rodzeństwem :-D

Syneczku(*)Aniołeczki(*)

tej mysli sie trzymam :-)
ostatnio mam gorsze dni, nerwy na wszystkich i wszystko :-(
mam nadzieje, ze przejdzie...
brzusio po wizycie na ip sie uspokoil, tylko jak chwilke posiedze to ciagnie, wiec leze...

(*) Wojtulku
(*) Aniolki

reklama
Do góry