reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Polowkowe ok, wszystko w porządku, maluszek zdrowiutki... I...będzie.......Maja :-) tylko ostatnio Mam słaby okres, to trudne tygodnie, boję się potwornie, a to przekłada się na samopoczucie... Pojawiają się pojedyńcze skurcze, brzuch się napina... Staram się to jakoś opanować, ale to trudne :-(
W 26 tyg. Idę do szpitala po sterydy na plucka, w 30 tyg. Dokładamy pesar.

reklama
Hej!

Wiolu - MAJA ? wowww ;) Super, bardzo się cieszę :*
A pessar dlaczego chcą Ci dołożyć?

Zosia i Henia - jak możecie, zniknijcie z tego wątku... Reklamy nie są nam potrzebne. A przecież widać, do czego dążycie...
Dzięki z góry...

Hej dziewczynki
Po wizycie już minął tydzień mam leżeć jak najwięcej bo szyjka się skróciła cel 36 tydzień.
Jest ciężko jak się nałażę to brzuch twardnieje i mała dokazuje... staram się jak najwięcej leżeć ale to trudne niby powinno być dobrze teściowa gotuje i ogarnia sprzątanie... ale mały nie chce chodzić z nią na spacery poza tym w domu panuje przeziębienie i teściowa i ślubny są na antybiotykach... więc należałoby ograniczyć przebywanie z nimi ale jak.? ...... mam nadzieję, że tylko my nic nie załapiemy.
czas szybko mija - niedawno dziewczynki starały się a tu dzidzei mają już po miesiącu...

Wiolu głowa do góry coś mi się wydaje, że tylko my tu zaglądamy... bo jakoś pusto....

Aniołki kochane opiekujcie się rodzeństwem

Pietrucha &&&&&
Alexia jeszcze chwila i ... będzie kruszynka z Wami.

Synkowie przepraszam że nie mogę być u Was tak często jak bym chciała (*)(*)(*)(*)

na to wycodzi, ze tylko my zostalysmy ...
Pietrucha &&& caly czas trzymam mocno!!!

ja leze, bo mam niewydolna szyjke i raz sie otwiera, raz zamyka, trzyma ja szew...pesar bedzie ja wspomagal...jeszcze 4 tyg i jade po sterydy na plucka...

Dorka 30 tydzien, jak pieknie :-) jeszcze troszke, dotrwacie, tylko uwazaj na siebie!!!

ja teraz miewam ciezkie dni :-( to trudne tygodnie, mam nadzieje, ze jak minie 24 troszke sie uspokoje...

(*) Wojtulku mama kocha, pamięta ... opiekuj sie rodzenstwem

(*) Anioleczki nasze

Hej dziewczyny!!

DORKA I WIOLA - trzymam mocno kciuki za Was, żebyście szczęśliwie donosiły ciążę - jak najdłużejjjjjj się tylko da! :) I już niebawem będziecie tulić swoje pociechy!
Trzymajcie się dzielnie!

Ja w tym miesiącu.. niestety nic:(

Syneczku kochany, już jutro mamusia będzie w PL i od razu przyjedzie na grób.
Tęsknię za Tobą strasznie!
Bądź przy mnie!
Dzieci moje
[*]
[*]
[*]
Aniołkowa Bando
[*]
Zobacz załącznik 616410

Wiola , Dorka kciuki za Was &&&& bedzie dobrze czuje to !!!! :tak:

Pietrucha kochana nastepnym razem sie uda !!!! :*

Karolku kochany 3 lata temu byłes w brzuszku .... zaczelismy walke o Twoje zycie skarbie .... :-( (*)

Monila (*) dla Karolka
Pietrucha przytulam i caly czas trzymam &&&&

my dzisiaj mamy wizyte i zaczyna sie ciezki tydzien, dzisiaj konczy sie 5 m-c...dobrze, ze jest ta wizyta, dopiero 20:40, ale jest, wiec czekam grzecznie
(*) syneczku
(*) Aniołki

reklama
Hej dawno mnie tu nie bylo. U nas wszystko ok, mlody kopie i najstarszy synek z czuloscia caluje brzuszek.

Wiola trzymam kciuki i oby do lipca!

Gratulacje wszystkim spelnionym mamusiom. Przesylam dobre fluidy dla staraczek. A wszystkim dwupakom zycze dotwania do 37 tygodnia i szczesliwego rozwiazania.

Pietrucha za ciebie szczegolnie trzymam kciuki!

Zapalam swieczki dla nowych aniolkow!

Do góry