reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Malinka, śliczne. Gratulacje dla Vanesski i dla Maleństwa. Jak bratowa wspomina poród? Nie wiem czy wiesz, ale nasz szpital uzyskał wyższy stopień referncyjności.

Bibi, może i mi się Szymuś kiedyś przyśni, ba każdej z nas Maleństwo da znać o sobie. Życzę Wam tego.

Sylwetka, święta tuz, tuz, może byś coś napisała?
Gosiulek, Malinka- macie namiary na prof Czajkowskiego? Nastraszyłyście mnie, może się wybiorę do drugiego.

Bartkowa, od tego jesteśmy. Pisz. A dziś obowiązkowo się zamelduj.
Dla Przedszkolaczków, cieplutki promyczek, a dla Fasolinek buziaczek, by rosły zdrowo.

Ostatnia edycja:
reklama
Iwonko to jest nr do rejestracji w jego prywatnym gabinecie.Mam nadzieję że wciąż aktualny 22 825 66 53.
Piszę na otwartym bo przecież to nie tajemnica.Przyjmuje na Langiewicza 29.

Kurcze też bym chciała żeby mi się mój synuś przyśnił jeszcze.A może ten pierwszy sen mówiący że jest szczęsliwy to wszystko? Nie wiem.Najważniejsze że tak właśnie jest.Resztę przeżyję.

(*)(*)(*)
Jutro minie 3lata i 9miesięcy od jego narodzin....Takiego dużego synka bym miała.

Bartkowa jesteśmy z Tobą.

czesc kochane,

u mnie juz lepiej tzn wyszlam wkoncu z lozka,wczoraj pogodzilam sie z mezem,wpadli znajomi na kawe i jakos tak troche musialam sie ogarnac.dzis wzielam kropelki na uspokojenie bo moze byc nie latwo,na dzis mialam wyznaczony temin porodu,to dzis mialam byc najszczesliwsza mamusia na ziemi a jestem mamusia ale aniolkowa....coz takie zycie.wczoraj kolezanka powiedziala mi ze nic nie dzieje sie bez przyzczyny moze to i prawda tylko co za cel ma Bog zabierajac matkom ich dzieci?
bartkowa kochana widze ze Twoja coreczka to Amelka tak jak moja

[*]
[*]
[*] dla naszych Amelek i
[*]
[*]
[*] dla wszystkich Przedszkolaczkow.

Gosiu- dzięki. Zadzwonię i umówię się na wizytę ale dopiero w maju, po usg genetycznym z wynikami.
Faktycznie, to byłby już duży chłopczyk*

Ostatnia edycja:
Cześc Dziewczynki

Iwonka może coś się uda napisać, bo już mi chodzi po glowie :-)

Mamo Amelki cieszę się, że pogodziłaś się z mężem. Przytulam Cię mocno

Bartkowa pamiętaj o liście obecności!!!!!!! Obowiązkowa dzisiaj!!!!

Wczoraj Kubulek dostał stroik świąteczny, a ja matka-sklerotyczka nie zrobiłam zdjęcia, żeby Ciociom pokazać, ale wezmę aparat na cmentarz.

Aniołeczki [****]
Fasolinki :*****

Gosiu, no to jak mówisz to zadzwonię. A propos, Langiewicza jest ulicę dalej od mojej pracy.
Sylwetka, nie boisz się że ukradną? Ja dopiero w niedzielę, po kościele zawiozę, bo jestem przekonana ze ukradną na handel.
Mamo Amelki, dobrze, ze jakoś powoli zaczyna toczyć się zycie...

reklama
Bartkowa...wiesz, że zawsze będzie nam ciężko....uczymy się z tym zyć i musimy z tym żyć, ja wiem, że to niesprawiedliwe że bóg zabrał nam swoje pociechy...ale czasu juz nie cofniemy, musimy się podnieść dla naszych kruszynek, bo patrza tam na nas z góry i paluszkiem kiwają, a oni się tam dobrze bawią, śniegiem rzucają:-D

Gosiulek ja jeszcze nie czytałam tej książki, lezy na półce, ale widziałam juz dosyc dawno film i był piękny więc książka będzie jescze lepsza

nam na szczęście nikt nie kradnie z cmentarza, nie wiem może dlatego, że jest on praktycznie w lesie i dosyć daleko od miasta, a może dlatego, że jest tam całodobowa ochrona.

Do góry