reklama
aga_cina a ja właśnie o Was myślałam miałam tez być kwietniówką ale niestety, za to cieszę się Twoim szczęściem i aż serce ściska z radości czytając takie wieści, synuś cudny. PS. ja miałam na dzisiaj termin, światełko dla Mojego Aniołka
i wszystkich Aniołków.
Ostatnia edycja:
Aga_cin kochana sliczny maluszek buziaczki dla niego i dla Ciebie dzielnej Mamy:-) ciesze sie bardzo ze wszytsko jest jak najbardziej wporzadku...:-) ahh wyobrazam sobie twoja radosc... to jak opiekujesz sie małym.... super!!
inyagata swiateko dla twojego aniołka
[*]
naszej wesołej gromadce
[*]
[*]
inyagata swiateko dla twojego aniołka
[*]
naszej wesołej gromadce
[*]
[*]
mamaszymusia2
Fanka BB :)
Boże,a ja od wczorajszej nocy ryczę. Boję się, ze mjemu Maleństwu coś jest. Nie mogę tego opanować. A zryczałam się jak przeczytalam historię Gosi Karolka.
Aga, jaki on sliczny... Też ryczę jak na niego patrzę... Ucałuj swoje Cudo od e-ciotek. Niech rośnie zdrowo.
Monila, nie martw się... A może jesteś w ciąży i stąd powątpiewania laboranta.
Bartkowa i jak wizyta? u mnie zbyt obniżone TSH jak na I trymestr. mam brac leki - mini dawkę i ponoć bezpieczną.
Ja chyba zeświruję!!!
Dla naszych Malenstw (*)(*)(*) i miliony.....
Wyjątkowe dla Maleństwa Inyagaty(*)
Aga, jaki on sliczny... Też ryczę jak na niego patrzę... Ucałuj swoje Cudo od e-ciotek. Niech rośnie zdrowo.
Monila, nie martw się... A może jesteś w ciąży i stąd powątpiewania laboranta.
Bartkowa i jak wizyta? u mnie zbyt obniżone TSH jak na I trymestr. mam brac leki - mini dawkę i ponoć bezpieczną.
Ja chyba zeświruję!!!
Dla naszych Malenstw (*)(*)(*) i miliony.....
Wyjątkowe dla Maleństwa Inyagaty(*)
gosiulek73
mama K&K&A
Iwonko dlaczego po mojej historii naszły Cię czarne myśli? Ja Cię proszę myśl pozytywnie.Bedzie dobrze.
Agacina jeszcze raz gratulacje.śliczny jest.

Agacina jeszcze raz gratulacje.śliczny jest.

mamaszymusia2
Gosiu, bo niepotrzebnie czytałam. Po prostu smutne to wszystko i zdarza sie choć nie powinno, czyli ten pech może do nas zajrzeć. Zreszta przypomiałam sobie nasza histerię, tez brak wod płodowych i małe siniaczki u Szymusia... Juz nie czytam, starm sie myśleć pozytywnie, a i tak zawsze coś sobie wynajdę. Dziś widzałam małego chłopca z Downem i juz stwierdziałam, ze skoro go zobaczyłam to znak, że moje maleśtwo też jest chore.
kaja2010
witam was dziewczyny po długiej przerwie. Już was nadrobiłam, choć łatwo nie było ;-).
Przede wszystkim witam nowe Aniołkowe mamy.Frogusia, Inzagata ja też miałam być kwietniową mamą, ale Jula się za bardzo pospieszyła. Dla waszych Dzieci
[*]
[*]
[*]
Wiedzę, że przewija się wątek pomniczków. Muszę się wam pochwalić, że właśnie dziś zamówiłam nowy domek dla Juli. Pomniczek będzie gotowy na 15 maja i już się nie mogę doczekać. Będzie bardzo podobny do tego, który wcześniej Agnieszka link przesłała. Tylko nie będzie misia i tablica nie będzie w kształcie serca, a napis na płycie będzie " Pełno nas, a jakoby nikogo nie było. Jedną, maluczką duszą tak wiele ubyło"- te słowa najbardziej odzwierciedlają moje uczucia.
Aga cina serdeczne gratulacje!!!! Kibicowałam Ci z całego serca, dzięki Tobie trafiłam tutaj i łatwiej dzięki Dziewczynom było mi się podnieść.
Zafasolkowane Mamusie nie martwcie się tak, choć wiem, że łatwo się mówi. Będzie wszystko dobrze.
ps. Firma, która będzie robić nagrobek spytała mi się, czy chcę być przy montażu. Czy wy dziewczyny byłyście?
Przede wszystkim witam nowe Aniołkowe mamy.Frogusia, Inzagata ja też miałam być kwietniową mamą, ale Jula się za bardzo pospieszyła. Dla waszych Dzieci
[*]
[*]
[*]
Wiedzę, że przewija się wątek pomniczków. Muszę się wam pochwalić, że właśnie dziś zamówiłam nowy domek dla Juli. Pomniczek będzie gotowy na 15 maja i już się nie mogę doczekać. Będzie bardzo podobny do tego, który wcześniej Agnieszka link przesłała. Tylko nie będzie misia i tablica nie będzie w kształcie serca, a napis na płycie będzie " Pełno nas, a jakoby nikogo nie było. Jedną, maluczką duszą tak wiele ubyło"- te słowa najbardziej odzwierciedlają moje uczucia.
Aga cina serdeczne gratulacje!!!! Kibicowałam Ci z całego serca, dzięki Tobie trafiłam tutaj i łatwiej dzięki Dziewczynom było mi się podnieść.
Zafasolkowane Mamusie nie martwcie się tak, choć wiem, że łatwo się mówi. Będzie wszystko dobrze.
ps. Firma, która będzie robić nagrobek spytała mi się, czy chcę być przy montażu. Czy wy dziewczyny byłyście?
gosiulek73
mama K&K&A
Iwonko moja siostra w ciązy bardzo często widziała dzieci z Downem i ma zupełnie zdrową córeczkę.A martwiła się bardzo bo pracuje w szkole specjalnej.Będzie dobrze.Zobaczysz
Kaja ja nie byłam ale mój mąż zajrzał do nich.

Kaja ja nie byłam ale mój mąż zajrzał do nich.
reklama
Malinkaizi
Mama pięciu dziewczynek
Podziel się: