Mamaszymusia2 trzymam kciuki żeby ta tarczyca szybko się unormowała. Ja niestety nadal czekam na okres
a już miałam nadzieję że może po ciąży wszystko się wreszcie ureguluje.... chyba jutro pojadę zrobić testosteron- znając moje szczęście pewnie znów jest poza normą
(
reklama
mamaszymusia ja też jutro mam wizyte u endokrynologa w wołominie u dr Jagiełło, wyniki mam nie za dobre w ciązy z Amelką miałam niedoczynność a teraz mam nadczynność, ale po ciąży wszystko może sie wachać nawet przez rok... :-(
gosiulek bardzo ładny wiersz...
[*]
[*][*]
[*][*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
gosiulek bardzo ładny wiersz...
[*]
[*][*]
[*][*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
mamaszymusia2
Fanka BB :)
Bartkowa, bardzo miły lekarz, ale to ginekolog. No, chyba, że mówimy o innym. Zapraszam, w takim razie na kawusię.
nati87
tęskniąca mama Piotrusia
frogusia- ja też mam PCO. Zdiagnozowane od 4 lat. A u Ciebie kiedy zdiagnozowano? Testosteron to mój odwieczny problem, ale odkąd zaczęłam brać leki to jakoś się trochę zatrzymał na szczęście. Od porodu nie brałam żadnych hormonów, i mimo cykli w miarę regularnych jajniki swojego stanu na lepszy nie zmieniły niestety... I mnie czeka najprawdopodobniej laparoskopia bo torbieli mam już zbyt dużo
Niestety, przy tym schorzeniu musimy pogodzić się z tym, że będzie nam towarzyszyło już zawsze... A to dodatkowa przeszkoda w staraniu o Dzidziusia. Z tym, że ja uważam, że i to można przeskoczyć, więc nie załamuję się i mam nadzieję, że nie będziemy musieli się długo starać. Wam też tego życzę:*
Buźka dla każdej z Was:******
Dla naszych Maleństw w Niebie
[*]
[*]
[*]
Dla Kubusiów
[*]
Buźka dla każdej z Was:******
Dla naszych Maleństw w Niebie
[*]
[*]
[*]
Dla Kubusiów
[*]
Ostatnia edycja:
agnieszka012389
a mi sie podoba strasznie 6 z tej str
http://www.wozniak.comweb.pl/nagrobki/dzieci/nagrobkidladzieci.php
http://www.wozniak.comweb.pl/nagrobki/dzieci/nagrobkidladzieci.php
Ostatnia edycja:
dominikaknika
mama Nikoli[*] i Julci
hej dziewczyny... dawno mnie nie bylo ale musialam pobyc kilka dni w samotnosci, oderwac sie od wszystkiego i przegonic wszystkie czarne mysli bo juz ich sie multum nazbieralo...
witam nowe mamusie
[*]
[*]
[*]
[*]
dla Aniołeczków urodzinowe światełka bo ciocia Wam nie zapalila
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
a ja dzis po wizycie dlatego tez mysle ze ona odsunela ode mnie reszte mysli, czekalam tylko na slowa ze wszystko jest ok

Dla NAszych Aniołeczków
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
witam nowe mamusie
[*]
[*]
[*]
[*]
dla Aniołeczków urodzinowe światełka bo ciocia Wam nie zapalila
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
a ja dzis po wizycie dlatego tez mysle ze ona odsunela ode mnie reszte mysli, czekalam tylko na slowa ze wszystko jest ok
Dla NAszych Aniołeczków
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
Malinkaizi
Mama pięciu dziewczynek
Dzień dobry mnie piękne słoneczko obudziło.
dominikaknika bardzo się cieszę ,że po wizycie wszystko jest OK mam nadzieję,że już teraz będzie mniej tych złych i depresyjnych myśli. Ja wczoraj od lekarza wyszłam przeszczęśliwa jak usłyszałam słowa pani gin,że właśnie minął magiczny termin 24 tc - magiczny bo to krytyczny wiem wcześniaczy i jakoś mnie to uspokoiło.
Co do kwiatuszków to chyba zrobię tak jak radzicie poszukam jakiejś ładnej białej okrągłej doniczki gdzie wsadzę żywe kwiatuszki najbardziej bym chciała konwalie posadzić ale nie wiem czy już są i czy się nadają ale kocham konwalie prawie tak mocno jak szafirki.
dominikaknika bardzo się cieszę ,że po wizycie wszystko jest OK mam nadzieję,że już teraz będzie mniej tych złych i depresyjnych myśli. Ja wczoraj od lekarza wyszłam przeszczęśliwa jak usłyszałam słowa pani gin,że właśnie minął magiczny termin 24 tc - magiczny bo to krytyczny wiem wcześniaczy i jakoś mnie to uspokoiło.
Co do kwiatuszków to chyba zrobię tak jak radzicie poszukam jakiejś ładnej białej okrągłej doniczki gdzie wsadzę żywe kwiatuszki najbardziej bym chciała konwalie posadzić ale nie wiem czy już są i czy się nadają ale kocham konwalie prawie tak mocno jak szafirki.
moolsza
Witam!
Malinka będzie dobrze -zobaczysz zleci jak nic jak będziesz swoje dziecko nastepne trzymać w ramionach
I to tyczy się innych dziewczyn
Musimy mysleć pozytywnie a czas uleczy nasze rany
Ja już nie mogę myśleć negatywnie bo bym zwariowała moja psychika i tak mocno została nadwyrężona już
Dla Wszystkich Aniołeczków i dla tych co miały rocznice
[*]
[*]
[*]
Malinka będzie dobrze -zobaczysz zleci jak nic jak będziesz swoje dziecko nastepne trzymać w ramionach
I to tyczy się innych dziewczyn
Musimy mysleć pozytywnie a czas uleczy nasze rany
Ja już nie mogę myśleć negatywnie bo bym zwariowała moja psychika i tak mocno została nadwyrężona już
Dla Wszystkich Aniołeczków i dla tych co miały rocznice
[*]
[*]
[*]
Nati u mnie problem z testosteronem mam jakiej 13 lat
ale zawsze mówili że mam objawy PCO a niby samego PCO nie ale inna sprawa że przez 3.5 roku pakowali we mnie diane-35, nie obeszło się bez androcuru, a później wiele lat na harmonecie, który utrzymywał testosteron w ryzach.Ale każda próba odstawienia go kończyła się tak samo
jeden okres po przerwaniu a później przez pół roku nic
a testosteron grubo poza normą
nigdy tak na prawdę nie miałam normalnych cykli.Jak staraliśmy się o Kubusia to najpierw próbowali u mnie CLO i zero reakcji
w końcu stanęło na zastrzykach i udało się choć też cudem bo i tu cykle były nie do opanowania- pierwszy cykl przestymulowany
ostatecznie Kubusia musieli szybciej wyciągnąć bo skręcił mi się jajnik ale też nie wiadomo z jakiej przyczyny bo jeszcze na początku ciąży był ok- bez torbieli.Dlatego teraz został mi tylko jeden jajnik i jeden jajowód
Miałam wielką nadzieję że może teraz jakoś się to wreszcie ustabilizuje a tu d... okresu nie ma mimo że pierwszy pojawił się dokładnie 28 dni po urodzeniu Kubusia- chwilę po zakończeniu połogu , był dosyć intensywny i trwał 2 tyg. boję się że znów będę musiała brać hormony a to jest u mnie teraz raczej przeciwwskazane z/w na wątrobę- wykryli u nie miesiąc temu FNH
wszystko przeciwko mnie i jak tu pozytywnie myśleć....
Mimo wszystko mam nadzieję że będę mogła się Wam w przyszłym roku także pochwalić fasolką czego sobie i wszystkim starającym się Mamusiom życzę a zafasolkowanym z całego serca gratuluję i trzymam kciuki żeby było dobrze.
Dla wszystkich Aniołków (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
agnieszka012389 rzeczywiście ładny ten pomniczek.Dzięki za namiary bo oni są zdecydowanie bliżej Wrocławia- może zrobią mi na zamówienie to o co mi chodzi
Miałam wielką nadzieję że może teraz jakoś się to wreszcie ustabilizuje a tu d... okresu nie ma mimo że pierwszy pojawił się dokładnie 28 dni po urodzeniu Kubusia- chwilę po zakończeniu połogu , był dosyć intensywny i trwał 2 tyg. boję się że znów będę musiała brać hormony a to jest u mnie teraz raczej przeciwwskazane z/w na wątrobę- wykryli u nie miesiąc temu FNH
Mimo wszystko mam nadzieję że będę mogła się Wam w przyszłym roku także pochwalić fasolką czego sobie i wszystkim starającym się Mamusiom życzę a zafasolkowanym z całego serca gratuluję i trzymam kciuki żeby było dobrze.
Dla wszystkich Aniołków (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
agnieszka012389 rzeczywiście ładny ten pomniczek.Dzięki za namiary bo oni są zdecydowanie bliżej Wrocławia- może zrobią mi na zamówienie to o co mi chodzi
Ostatnia edycja:
reklama
Malinkaizi
Mama pięciu dziewczynek
frogusia7 no to faktycznie z tymi cyklami masz nie ciekawie ale mimo to,wierzę,że będzie dobrze,że dołączysz do zafasolkowanych.Większość z nas już w zeszlym roku przerobiła temat pomniczków i wszystkie wiemy,że ciężko coś znaleść mogę ci tylko poradzić-znajdz dobrego kamieniarz kolo siebie i próbuj się dogadać w sprawie wzoru jaki sobie wybrałaś czasem robią identycznie a pieniądze dużooooo mniejsze no i odpada ci problem z transportem.Oczywiście jeśli chodzi o rzeżbę to już ciężko bo mało kto umie to robić i na dodatek robi to ładnie. Ciężka przeprawa przed Wami ale wierzę,że uda się wybrać i zrobić jedyny i wyjątkowy-taki jaki jest Wasz Kubuś&
Podziel się: