reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Malinkaizi tez słyszałam ze czesto te aniolki rzeźby maja te twarzyczki przerażające.nam spodobał sie natomiast konkretny pomniczek-strona 8 w ich galerii -tam jest taki anielski dzidzius leżący jakby w dłoniach. Najladniejszy jaki dotad spotkałam

A tata sie nie przejmuj.jakby cos komuś nie pasowało to zawsze stwierdzamy to w koncu nasze dziecko.u naszego Kubusia tez stoi aniołek(dostal od pradziadkow)oprócz tego ma maskotke Kubusia Puchatka(tatus mu ja obiecał jak byl jeszcze w brzuszku i kupił w rocznice pierwszego miesiaca urodzin)-szkoda tylko ze nigdy nie mogl jej sam tak naocznie zobaczyc:(((ale wiemy ze sobie go pilnuje zeby nikt mu nie ukradł.
udalo sie nam takze kupic taka fajna pszczolke kolorowa na patyczku(takie co doniczki sie wbija),ktora na szyji ma wiatraczek-jak wiatraczek sie kreci (czasem choc troszke choc wiatru nie ma) to czuje ze Kubus jest wtedy przy nas.
pewnie pomyślicie ze zwariowalam ze tak mysle ale jak tu nie zwariowac....;(((

Swiatelka dla Aniolkow poraz kolejny (*)(*)(*) niech im bedzie jasno w ten wstretny dzien

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie.

Malinka- a zapomniałaś o mnie? zawsze, chętnie Ci pomogę. A jak nie chcesz robić teraz wiązaneczki, to kup podłużna doniczkę i zasadź kwiatuszki- np. bratki... A wiązaneczke można zrobić na urodzinki.
Frogusia- zajrzyj jeszcze na stronę:szczotok. ma też ciekawe pomniki.

Jutro mam endokrynologa. Dziś jeszcze zrobię badania tarczycy z krwi. Mam nadzieje, że ta nadczynność tarczycowa to chwilowa...
Śpięna stojąco, dziś w nocy deszcz uruchomił dzwonek o 01.20.Zerwałam sie na równe nogi i ... nie zasnęłam, a wstałam o 5.2o do pracy.

Całuje nasze brzuszki, a i Przedszkolaczkom ślę moc buziaków.

frogusia7 i mi najbardziej ten się podoba aż ściska serce na taki widok. Co do tego,że czujesz Kubę przy sobie to my na pewno nic sobie nie pomyślimy bo każda z nas tak ma uwierz mi to normalne .U mnie zawsze jak jedziemy do niuni i pada to tuż przed bramą pojawia się tęcza ,prawie zawsze przestaje nagle padać ,wychodzi słońce albo przestaje wiać-my już się tak do tego przyzwyczailiśmy,że jak moja 10 letnia córka wychodzi do szkoły i pada deszcz to pierwsze co robi to prosi siostrę,żeby na chwilkę przestało,żeby nie zmokła-nie uwierzysz jak często przestaje . Wiem ,że ciężko jest w to uwierzyć ale my naprawdę mamy Aniołki w niebie może kiedyś nauczymy się tym cieszyć,może kiedyś......
mamaszymusia2 o Tobie...NIGDY!!!! Powiem Ci Iwonko,że zostawiam Cię na czarną godzinę bo na razie jestem w lesie z wiązaneczką na roczek a wychodzi na to,że wtedy będę już leżeć w szpitalu tak więc myślę cały czas o tym,że jakby co będe musiała cię prosić o pomoc bo mój sobie nie poradzi ze zrobieniem wszystko wtedy będzie w twoich zdolnych rączkach. Brateczki mam posadzone wzdłuż pomniczka nie wiem czy chcę jeszcze skrzynkę stawiać na. Chyba zachaczę tą hurtownię w Zielonce może coś wypatrzę . Oczywiście jeszcze mam tą Świąteczną ale też przecież nie długo postoi.

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczynki

U nas pada, ale jest ciepło

Frogusia na pewno nie zwariowałaś, bo nasze dzieci są przy nas cały czas. My ich nie widzimy ale to czujemy.

Malinka u nas na pomniczku też są aniolki i samochodziki i obrazek. Nie chcę, żeby Kubuś miał smutno.

Buziaki dla Fasolinek :***
Aniołkom [***]

Mamaszymusia2 dzieki za podpowiedź na ich strone jeszcze nie trafiłam jak dotad. Tak sobie mysle ze zawsze u nich moge zapytac czy mi zrobia to co znalazlam u weremczuka a oni jakby nie patrzec są choc troche blizej Wrocławia niz Lublin

cześć dziewczynki
u mnie też pada...
mamaszymusia a do jakiego endokrynologa chodzisz???

dla Kubulka za wczorajszą miesięcznicę
[*]
[*]
[*]
frogusia dla twojego Kubusia
[*]
[*]
[*]

dla Aniołkowego przedszkola
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]

Czy zielone liście na drzewie
czy biały puch na ziemi
Mojej miłości do Ciebie
nikt nigdy nie zmieni!!!

Moja tęsknota jest jak rzeka
najgłębsza,nieustanna
codziennie większa!

Dzieciątko maleńkie
za krótko tutaj byłaś
Do lepszego Świata
szybko podążyłaś.

A łzy wiatr osuszy
lecz mojej duszy
nie ukoi nic!!!

Pamięć ma mocna
i bardzo owocna.
Więc mój Aniołku
na Niebiańskim Padołku
o TOBIE NIE ZAPOMNI NIKT!!!

Autorką jest Szóstkowa Mama

Śliczne to co napisałaś....

tak strasznie tęsknię za Kubusiem ;'''((( dzisiaj mija drugi miesiąc odkąd przyszedł na świat dając nam tyle radości (*16.02.2012)

Ojej... dla Kubusia Sylwetki za wczoraj (*)
i dla Kubulka Frogusi na dziś (*)
Bartkowa- jutro mam pierwsza wizytę. Mój gin mnie skierował do dr Agnieszki Ciuk. Zobazymy.
Malinka- widziałam i Vaneski dzieło i bratki,które zasadziłaś, ale ja nie mówię o skrzyni, tylko o ładnej doniczce. U nas ma tak mama Stasia Kani. I ładnie wygląda. Cos pomyslę dla Nicolki.

reklama
Do góry