reklama
alexiaa27
Fanka BB :)
Tu Alenk jest po operacji w CZD W Ligocie Opieke miał cudną:-)
Malinkaizi
Mama pięciu dziewczynek
gosiulek73 pomerdało mi się -Katarzyna oczywiście!!!
alexiaa27 faktycznie się wycierpiało to Twoje maleństwo ale najważniejsze ,ze już wszystko z Nim w porządku.
Ja to teraz tak niekumata jestem ,że rozmowa ze mną to jak z du...pą o północy. Ostatnio jak mnie pani ginekolog zapytała o to kiedy rodziłam musiałam się z 10 minut zastanowić i jakoś nie przyszło mi do głowy,że to przecież to samo jak daty urodzin moich dzieci a te przecież pamiętam. Głowę zgubię niedługo więc wybaczcie jak czasem głupotę jakąś napiszę.
alexiaa27 faktycznie się wycierpiało to Twoje maleństwo ale najważniejsze ,ze już wszystko z Nim w porządku.
Ja to teraz tak niekumata jestem ,że rozmowa ze mną to jak z du...pą o północy. Ostatnio jak mnie pani ginekolog zapytała o to kiedy rodziłam musiałam się z 10 minut zastanowić i jakoś nie przyszło mi do głowy,że to przecież to samo jak daty urodzin moich dzieci a te przecież pamiętam. Głowę zgubię niedługo więc wybaczcie jak czasem głupotę jakąś napiszę.
gosiulek73
mama K&K&A
Malinka he he he.Nie martw się ja też mam czasami takie czarne dziury

sylwetka74
Fanka BB :)
Cześc Dziewczynki
Co tu dzisiaj tak pusto??? Gdzie wszystkie jesteście??
Co tu dzisiaj tak pusto??? Gdzie wszystkie jesteście??
Malinkaizi
Mama pięciu dziewczynek
Ja nie śpię buszuję po Allegro nie pisałam bo Was nie widziałam
gosiulek73
mama K&K&A
Ja też byłam.Buszowałam jak Malinka na allegro.Szukam spodni dla Kacpra.Później pojechaliśmy do kościoła gdzie młody przespał mszę.A teraz oglądamy Jaka to melodia.

reklama
Malinkaizi
Mama pięciu dziewczynek
My na cmentarzu byliśmy tylko a tak cały dzień w domu. Ja szukam czegoś na wiązaneczkę dla Niuni bo ta nasza już taka nieładna,nie wiem czy zmieniać już bo na urodzinki mam zamiar znów nową kłaść.
Podziel się: