reklama
Malinkaizi a może na razie daj Tulipanki świeże? my kupujemy co trzy tygodnie dwie wiązaneczki po 25 szt.-Kubuś ma świeże kwiatuszki które ślicznie wyglądają
Malinkaizi
Mama pięciu dziewczynek
Ano tak. My jeszcze nie mamy pomniczka bo za wcześnie - więc jest skrzyneczka w której są białe kamyczki i trzy białe prymulki- nie uwierzyłybyście jak pięknie Kubusiowi kwitną- zasadziliśmy je zaraz na początku marca gdy było pierwsze słoneczko i już myśleliśmy że będziemy je musieli szybko usunąć bo pojawiły się jeszcze nocne mrozy a tu niespodzianka- oberwaliśmy tylko to co się zrobiło nieładne a kwiatki wychodzą teraz jeden za drugim. no i oprócz tego oczywiście świeże tulipanki. Inna sprawa jak już macie pomniczki bo wtedy rzeczywiście inaczej trzeba stroić.powoli już się rozglądam za pomniczkiem bo chcemy zrobić coś wyjątkowego-rzeźbionego a to zapewne trochę potrwa.Znalazłam coś pięknego na stronie weremczuka ale boję się że nie będą chcieli zrobić tego we Wrocławiu bo oni są z okolic Lublina
może znacie jakiś rzeźbiarzy których możecie polecić?
gosiulek73
mama K&K&A
Witajcie
U nas pada deszcz.Lubię deszcz ale chcę słońce;-)
Młody siedzi i oglada bajkę a ja idę zrobić sobie kawę. Ostatnio tak nam daje w kość że ledwie zipiemy.
Malinka wybrałaś coś? Ja postawiłam na święta żonkilki w doniczce..Poza tym jest sporo różnych aniołów więc jest ok.
Miłego dnia kcohane.
Babeczki meldujcie się.Tęsknię.
Frogusia z okolic Lublina,tzn. skąd? Wklej jak możesz.
Ps.Już znalazłam.Piękne.Szkoda że wczesniej nie wiedziałam o nich.
U nas pada deszcz.Lubię deszcz ale chcę słońce;-)
Młody siedzi i oglada bajkę a ja idę zrobić sobie kawę. Ostatnio tak nam daje w kość że ledwie zipiemy.

Malinka wybrałaś coś? Ja postawiłam na święta żonkilki w doniczce..Poza tym jest sporo różnych aniołów więc jest ok.
Miłego dnia kcohane.
Babeczki meldujcie się.Tęsknię.
Frogusia z okolic Lublina,tzn. skąd? Wklej jak możesz.
Ps.Już znalazłam.Piękne.Szkoda że wczesniej nie wiedziałam o nich.
Ostatnia edycja:
Malinkaizi
Mama pięciu dziewczynek
Witajcie mamusie:*
Ja właśnie od wampirków wróciłam już mam dość tego pobierania krwi
Gosiu ja żonkile wczoraj sprzątnęłam bo już przekwitły zrobiłam tylko błąd bo mogłam cebulki zabrać mama by sobie posadziła-zawsze mam jakieś obiekcje żeby coś z tego cmentarza zabierać do domu mimo,że już świąteczne figurki mam w domu.
frogusia7 śliczne te pomniczki robi ten kamieniarz ale popytaj dobrze o wszystko bo wiem już z doświadczenia ,że są problemy z rzeżbami tzn na stronie Anioły są piękne a potem na pomniku wychodzą maszkary widziałam niestety takie pomniczki, dlatego wystraszyłam się rzeżby.Ale naprawdę takich pięknych jak na tej stronie nie widziałam.
Ja właśnie od wampirków wróciłam już mam dość tego pobierania krwi
Gosiu ja żonkile wczoraj sprzątnęłam bo już przekwitły zrobiłam tylko błąd bo mogłam cebulki zabrać mama by sobie posadziła-zawsze mam jakieś obiekcje żeby coś z tego cmentarza zabierać do domu mimo,że już świąteczne figurki mam w domu.
frogusia7 śliczne te pomniczki robi ten kamieniarz ale popytaj dobrze o wszystko bo wiem już z doświadczenia ,że są problemy z rzeżbami tzn na stronie Anioły są piękne a potem na pomniku wychodzą maszkary widziałam niestety takie pomniczki, dlatego wystraszyłam się rzeżby.Ale naprawdę takich pięknych jak na tej stronie nie widziałam.
gosiulek73
mama K&K&A
Iza ale znalazłaś coś na allegro?
U mnie jedne przekwitły i te ścięłam ale były jeszcze pączki więc rozkwitną.Poza tym do liści żywych włożyłam sztuczne małe żonkile.
U mnie jedne przekwitły i te ścięłam ale były jeszcze pączki więc rozkwitną.Poza tym do liści żywych włożyłam sztuczne małe żonkile.
Malinkaizi
Mama pięciu dziewczynek
Gosiu -NIC.Porażka jakaś normalnie ,będę musiała się przejechać do jakiejś hurtowni typowo kwiatowo-ozdobnej może mi się coś spodoba. Albo do urodzinek Nicola będzie miała tylko świeże w wazonie w sumie to i u mnie pusto nie jest bo Aniołków mnóstwo i lampionik i książeczka ale i tak bez wiązanki jest mi łyso. Zawsze kłócę się z moim tata bo mówi ,że powyżuca mi te rzeczy bo na pomniku powinno być tylko znicz i kwiaty a nie tak jak u nas ale ja uważam,że pomnik dziecka to co innego niż osoby dorosłej.
reklama
nati87
tęskniąca mama Piotrusia
frogusia- ja również Cię witam i strasznie jest mi przykro z powodu tego, że i Was dotknęła taka tragedia w postaci śmierci Maleństwa... Trzymaj się dzielnie Kochana i pamiętaj, że zza najciemniejszych chmur kiedyś wychodzi słońce, ból nie mija, ale przyzwyczaja nas do tej sytuacji i uczy z nią żyć. Pozdrawiam Cię serdecznie i pisz. Pisz zawsze, jeśli będziemy potrafiły, pomożemy!!! Dziewczyny są wspaniałe, na nie zawsze można liczyć:*
A ja mam dziś straszny dzień, nie mogę wejść na obroty, weekend spędziłam w szkole, nie miałam nawet chwili żeby odpocząć, na zewnątrz szaro, non stop leje, ponuro... Ech, zły dzień Kochane, zły dzień...
Buźka dla Was a dla Maluszków Anielskich
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
A ja mam dziś straszny dzień, nie mogę wejść na obroty, weekend spędziłam w szkole, nie miałam nawet chwili żeby odpocząć, na zewnątrz szaro, non stop leje, ponuro... Ech, zły dzień Kochane, zły dzień...
Buźka dla Was a dla Maluszków Anielskich
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]