reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Monika pomodlę się..., wiem co czujecie. Mój bratanek zginął w podobnym wieku. Miała tyle planow, pasji. Powiedz Jemu, ze tyle osób o nim mysli.
MOnila- powodzenia. Ja zawsze mam złe przeczucia.
Nati- dokładnie to samo! Zachowaj pamiateczkę. Ja noszę swój nieziemski kontakt z Synkiem prz sobie.
Forgusia- to cudowne... Dla mnie wszystko to znak od naszych dzieci.

Dla naszych Dzieciaczków w niebie******
Dla brzusiów - buziaki.

Kubusiu (*) Aniołku Malinki Syneczku kochany (*)

dziewczynki jestem ale weny do pisania brak...buziki dla wszystkich, Monila czekam na wieści....

bartkowa trzymam kciuki,żeby staranka jak najszybciej przyniosły dwie kreseczki&&
frogusia7 dla Kubusia
[*] i niech nam nasze dzieciaczki więcej promyczków ślą z nieba. Powinnaś zrobić sobie zdjęcie tej stópki może by było widoczne na fotografii na pewno było śliczne a to jak to nazwałaś" ostatni krok do nieba" łza się kręci.
nati87 pomyśl o tym tak-że jego serduszko nadal bije tylko nie tu a w niebie -bije tak samo jak Twoje i bić będzie razem z Twoim.; Karteczkę koniecznie sobie zachowaj bo to na pewno wiadomość od Piotrusia.
monika8305 ja codziennie w rozmowach z moją Nicolą proszę ją o wstawiennictwo do próśb o dwie kreseczki,zdrowe ciążę,szczęśliwe rozwiązania, zdrowie męża przybranej siostry dołącze za Twojego kuzyna.Trzymaj się kochana.
Monila daj znać kochana czekam na wiadomość.
mamaszymusia2 Iwonko czemu nie pochwaliłaś się świetną wizytą dzisiaj ??
Bibiana dla Twojego kochanego Filipka-
[*] Jaśniutkie światełko a dla mamusi mocny uścisk &&

Dziś miesięcznica kolejna mojego pierwszego Aniołka:( Tak bardzo mi jest żle z tym ,że nie wiem czy to chłopiec czy dziewczynka-dotąd byłam przekonana,że dziewczynka ale jeśli teraz noszę też dziewczynkę to jakiego chłopca koło mnie widziała wróżka????

Malinka zrobiłam zdjecie choc dopiero niedawno ale mam je zawsze ze soba w komórce

Widze ze nie tylko ja tak bardzo przeżywam każda miesięcznice - przytulam Cie bardzo mocno :*

Dla Wszystkich naszych dzieciaczków (*)
Nie jestem w stanie wymienić każdego z osobna.Dziś bardzo ciężki dzień

Moniko pokazuj się u nas częściej.
Nati to bicie serduszka to też znak od Piotrusia.Powiedział Ci że żyje a kocham że jest szczęśliwy bo tylko szczęśliwy człowiek potrafi kochać...taki w którego sercu jest miłość.

Frogusia mam ciary

Monila ???????

reklama
Witam was kochane wczoraj nie dałam rady wejsc na kompa.. bo po wizycie musiałąm odrazu pojechac do szpitala popytac o jedno wazne badanie ktore beda mi tam robic... a pozniej nie miałąm siły na nic...:-( niestety moje wyniki z toxoplazmozy nie sa zbyt dobre... tzn wynik jest watpliwy..czyli do konca nie wiadomo czy przechodziłam to w ciagu ostatniego roku czy przechodze to włansie teraz... i niestety to mogło sie tez przyczynic do przedwczesnego odejscia wod...:-( jejciu jak pomysle ze to przezemnie sie stało:-( ehh mam doła....
tak wiec za 6 tygodni mam ponownie zrobic badanie na toxo...i te badanie w szpitalu.. tzn w sumie ja ze szpitala wczoraj pobrałam probke do wymazu i z nia musze jechac do mojego gina on mi pobiera wymaz i zawoze probke do szpitala...
a w dodatku u nas na cmentarzu znowu nowy grobek jest..:-( jakie to smutne:-(

Gosiulek co sie dzieje..przytulam cie..

[*]
[*] aniołkowym przedszkolaczka

Do góry