reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
justinkowa cieszę się ,że dziewczynki namówiły cię na dołączenie do nas.Mam nadzieję,że choć troszkę będzie ci łatwiej przez to przejść.
frogusia7 fajnie,że masz ławeczkę u mnie niestety nie starczyło miejsca na nią i musze siadać po drugiej stronie chodniczka ,jak jest ciepło to zawsze siadam sobie na jakiejś siateczce po turecku szczególnie jak jestem z jakąś koleżanką.
U mnie takie upały,że nie wychodzę z domu już drugi dzień na dodatek nie wiem z czego ale też drugi dzień mam 37` niby nie temperatura ale czuję się jak wypluta.

justinkowa witam i ja ciebie tutaj, a dla twoich Aniołeczków gorące światełka
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]

wlasnie dziewczyny co z naszym spotkaniem?? planowalysmy i sie na planach skonczylo, a teraz ladna pogoda wiec mozna by bylo cos wymyslic:)

Dla Naszych Kochanych Aniołeczków
[*]
[*]
[*]
[*][]*]
[*]
[*]

Witam Was dziewczynki. Wczoraj cały dzien tak zle sie czulam, bardzo wysokie cisnienie oraz tetno, slablam... Wezwalam pogotowie, dali tabletki na obnizenie cisnienia, jutro mam sie zglosic do poradni. Tak sie balam aby mnie nie zabrali bo bylam sama z Zuzia. Dzis tez bol glowy, zawroty, nudnosci... Maz wyplakuje sie, zalamany wydzwania a ja go pocieszam.... :(

justinkowa kochana ty się nie możesz aż tak wszystkim denerwować sama widzisz do czego to prowadzi. Nerwy cię wykońcZą i smutek :( Może niech twój się zatroszczy o córkę ,zabierze na spacer a Ty się prześpij -sen to najlepsze lakarstwo,sen i wypoczynek.
Też myślę,że może to przez te upały tylko,że ja na słońcu nie przebywałam dosłownie tylko 10 minut z psem byłam:( Jutro zadzwonię do mojej ginki bo nie wiem czy powinnam coś robić bo 37 to jeszcze nie powód zeby leki brać ale ja się już boję :(

Malinka zadzwoń.No własnie skąd ten stan podgorączkowy?
Pogoda też robi swoje.Mnie kilka dni boli głowa.Dzisiaj dzień też zaczęłam od tabletek.Ale lepiej to sprawdzić.

reklama
Musisz uporządkować swoje życie uczuciowe wiem,że to nie jest łatwe ale wszystko na raz się na ciebie zrzuciło nie dasz sobie rady jak jeszcze będziesz walczyć sama z sobą czy być z Nim czy Sama?

Do góry