reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Cześć dziewczyny,
Iwonka, Malinka fajnie, że zajrzałyście. :)
Ja właśnie czekam na gości, bo rodzice przyjeżdzają do mnie na weekend, także odezwę się w poniedziłek. Teraz będę miała dużo czasu, bo właśnie wróciłam z pracy no i to był mój ostatni dzień. Będę na pewno tęsknić za dziewczynami, no ale czas odpocząć już.

Juleczko skarbie światełko za wczoraj, bardzo za Tobą tęsknie
Karolku
[*]
Aniołki
[*]

Cześć dziewczyny!

Mam okropne wyrzuty że Was zaniedbujeale niestety nie wyrabiam się ostatnio...
Mój synek postanowił nie spać a jak śpi to po 30 minut ale wózek musi być w ruchu łóżeczka nie uznaje, a do tego jeszcze te kolki. W domu bałagan prasowanie multum a ja ledwo z obiadami się wyrabiam...
Ale nie zamieniłabym tego za żadne skarby:-)

Nati też tzymam kciuki
Izuniu ty mnie nie strasz:szok: bo z Gabrysiem jezdzimy do Alanka jak skończył tydzień i nie wyobrażam sobie inaczej...
Gosiulek mam nadzieje że jakoś u Ciebie leci...myślę czesto o Tobie jak sobie radzisz...

Dziewczyny przepraszam ale nie nadrobiłam jeszcze wszystkiego i chyba nie nadrobię teraz bo już Gabryś daje znaki

Dla Naszych Aniołków
[*]

Natusiu nasza Kochana życzę Ci jeszcze więcej miłości niż masz i dajesz. Dużo,dużo radości,nadziei...ona niech nigdy Cię nie opuszcza i spełnienia marzeń ale przede wszystkim zdrowego,ślicznego dzidziusia:-):-):-)

Kochane mam problem,na kompie mojego m pojawil sie Live Security Platinum doczytalam juz ze jest to program wyludzajacy kase przez sprzedaz swojego oprogramowania ktore nic nie daje wie ktoras z Was jak mozna to swinstwo usunac ???? To blokuje wszystko nie mozna wejsc w net ani zadne programy,nic nie jest aktywne. POMOCY !!!

reklama
Do góry