reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Gosiu mam antywirusa ale nie moge zeskanowac bo to g*** blokuje wszystko nawet antywirusa a usunac to ponoc mozna znalazlam stronke z poradami informatycznymi to nic nie daje bo musze sie polaczyc z netem a nie moge i kolko sie zamyka.Napisalam maila do znajomego ktory ma spore pojecie o komputerach moze mi pomoze ,zgadam sie z nim na skype i zobacze co sie da zrobic...dobrze ze mamy zapasowy laptop

reklama
Komputer byl wylaczony i zresetowany i nic to nie daje :( jakbym kupila od nich ich "antywirusa" za 90$ ktory w sumie jest tylko odblokowaniem to by bylo ok ale ja nie mam zamiaru placic oszustom, jak sama sobie nie poradze to oddam laptopa do informatyka i bedzie zrobione

Witam i na wstepie ogromnie przepraszam za wczorajszego posta :-( zrobiłam to zupełnie nieswiadomie i obiecuje się bardziej kontrolować :zawstydzona/y:
Gosiu, Nati bardzo przepraszam, wybaczcie.

Dzięki Gonia za komentarz :) A na kawusię zapraszam wszystkie!!! W prawdzie nie kupiłam jeszcze nawet ciasta żadnego bo mam dzieci siostry u siebie od wczoraj, ale zaraz polecę i coś wymyślę :-)

Ja od wczoraj zabiegana, mam dzieciaki u siebie i jestem mega szczesliwa! Uwielbiam je!

Bishopka- ja nie wiem czemu mnie przepraszasz kochana, nic wczoraj nie widziałam... Napiszecie na zamkniętym? Nic się nie przejmuj Kochanie:* Dziękuję za piękny bukiet!!!!

reklama
Do góry