reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

witam niedzielnie*

Magdus
jakis program wyludzajacy pieniadze zainstalowal sie na kompie i nic z tym nie moge zrobic,ale nie odpuszcze i poprobuje jeszcze sama a jak nie to pojdzie do informatyka :)Kochana to ile Cie nie bedzie z nami ?? juz tesknie ale Ty baw sie dobrze,wypoczywaj.Co to za problemy zdrowotne ??

MILEGO DNIA :)

Anioleczki (***)
Fasolki,zdrowka ***

reklama
Witam :)
Mamo Amelki, tez tak kiedyś miałam, na pulpicie wielki napis, że mój komputer jest chory i muszę kupić program, za wielkie pieniądze oczywiście. Wpisałam ten tekst w wyszukiwarce i wyskoczyło mi forum i pomoc, pisały osoby co miały taki problem. Usunęłam to jakimś programem, dziś nie pamietam jakim. Dodam tylko, że "informatyk" by to naprawić chciał mi sformatować kompa. Byłam lepsza :cool:

bishopka u mnie to nie przejdzie bo ja nie moge nic na kompie zainstalowac bo to g*** blokuje dostep do netu wiec musze bardziej zglebic tajniki informatyki,ale wierze ze sama to zrobie nie z jednej opresji sama wyszlam

Andrzejku
[*]
[*]
[*]

Ostatnia edycja:
Oj Kinia to życzę Ci powodzenia w walce.mnie nie bedzie 2 tyg-bede za Wami tęsknić;( juz sie zastanawiam jak bez Was wytrzymam
u mnie problem-od czwartku wywalilo mi wezly szyjne i nie wiemy od czego ;( dostałam antybiotyk -mam nadzieje ze nie dostanę zemsty fakira przez to wszystko ...

Andrzejku (***)
Synku (***)
Aniolki (***)

A nie dziękuje;) jeszcze moze jutro na chwile zdążę do Was zajrzeć;) rano jeszcze na wyniki jedziemy,do Kubulka i no sie pozbieramy i na lotnisko. Nie przepadam za lataniem ;( no ale trudno

reklama
Witam Was kochane dzisiaj znowu w pracy och jak mi się nie chce,
Dzisiaj moja Julcia pierwszy dzień w przedszkolu w krasnalkach, wczoraj nawet powiedziała że w domu jej się nudzi i cieszyła się że idzie.
A dzisiaj w nocy miałam przerwę w spaniu i myślałam o Wikim tak za nim tęsknie czasami wydaje mi się że to koszmar, który zaraz zniknie minie ciągle tak mi brakuje i ciągle myśle o nim nawet w sobote o 8 rano byłam na cmentarzu bo mi go brakowało jak powietrza - jade chociaż na chwile aby móc go odwiedzić, czasmi jak tam jestem myśle że to sen..
Tak bardzo tęsknie ......
Dla naszych aniołków (*)

Do góry