reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Mamo Natalki ja też jak zaczęłam staranka to nie było tak jak kiedyś. Kiedyś to tylko tym żyłam i strasznie lamętowałam jak nie pojawiały się dwi kreseczki, a teraz staraliśmy się z mężem, ale nie myślałam za bardzo o tym, bo miałam tą świadomość, że mam już dziecko. I chyba tylko dzięki takiemu podejściu zaszłam tak szybko. Moja Julka tak jak i Twoja Natalka też była wcześniaczkiem. Ja urodziłam już w 23 tyg. i pewnie dlatego szybko lekarz dał mi zielone światło.

hej dziewczynki!!!
mamo natalki kochana dobrze ze do nas dolaczylas tutaj dziewczyny sa naprawde niepowtarzalne zawsze jest jakas zeby wysluchac, a my tego samego miesiaca bedziemy obchodzily ta sama rocznice naszych aniolkow bo twoja Natalka tez odeszla w lipcu prawda?
FROGUSIA spoznione ale szczere zyczenia kochana wszystkiego co najlepsze , spelnienia najskrytszych marzen:*

ja z soboty na niedziele mialam sen o Michalku widzialam go byl juz dosc duzy i nie moglam uslyszec jego placzu , otwieral usta a ja go nie slyszalam , chyba to wszystko przez moja podswiadomosc ze moj M. zdarzyl uslyszec choc na chwile naszego Aniolka...

Ostatnia edycja:
Przeglądam właśnie znicze.Szukam jakiegoś ładnego anioła który wytrzyma jak ten obecny rok.Musi być wykonany z żywicy ale coś nie widzę nic szczególnego.

Cześć Dziewczynki

ja o Wszystkich Świętych jeszcze nie myślę, ale to wypada dwa tygodnie po rocznicy. Więc na 15 października będę zmieniać dekoracje i zostanie na Święto.

Marka w tamtym roku też się bałam, ale bardzo spokojnie przeżyłam Wszystkich Świętych. Dużo gorzej było w Święta Bożego Narodzenia.

Aniołeczki
[*]

Gosiu ja juz myslalam o Wszystkich Swietych, chyba sprobuje sama zrobic wianuszek na pomniczek, zniczy jeszcze ladnych nie znalazlam,jak cos znajdziesz ladnego to daj linka a chryzantemki beda grube poustawiane po bokach pomniczka,oj ciezki to bedzie dzien :(((

reklama
kajo2010 A jaka była przyczyna tak wczesnego porodu?U mnie niestety bezobjawowe rozwarcie którego nie dało się już cofnąć.Rozumię że jesteś obecnie w ciąży widząc twój wpis na zsuwaczku tak?

marko1307 Tak moja córcia odeszła 3 lipca :-(.A czy w tym roku odeszło Twoje maleństwo?

gosiulko73 ja często ostatnio mysle o dniu Wszystkich Świętych,napewno będe bardzo go przeżywać a tym bardziej że początek listopada3,4.11 to termin porodu mojej córci a przyszła niestety zbyt wcześno na świat.
Dzisiaj byliśmy z mężem na cmentarzu obejrzeć pomniczek,piękny go zrobili.Z jasnego granitu,płyta z napisem w kształcie serca,piękny wazon.Bardzo mnie wzruszył taki widok poprostu aż serce zamarło kochane.Jeszcze chce zakupić takiego większego aniołka i planujemy zamówienie jeszcze z jasnego granitu takiej książki z napisem dla córci,aby to było takie dla niej tylko od nas.A napis wybrałam taki : "Z miłości kochana Natalko zostałaś zrodzona,miłością naszą pozostaniesz na wieki" :-( Myślę że przed Wszystkimi Świętymi zdąrzymy aby wszystko dobrze wypełnić.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry