hej
co do Waszej rozmowy kiedy mozna zaczac staranka to ja mialam zielone swiatlo po 3 miesiacach po naturalnym porodzie i tak jak moj M nie chcial to ja bardzo chciałam bo twierdzilam ze juz drugi raz nie moze dojsc do takiego nieszczescia i zawsze bym zalowala ze nie sprobowalam i los sam wiecie zdecydowal

sama sie sobie dziwie skad ja mam tyle sily bo inni mi mowia za by nie dali rady a ja nie wiem jak daje rade
zauwazylam ze nocki nie przespane to pikus ale coraz szybciej sie denerwuje i zaczynam sie zamyslac wczoraj zapomnialam ze mam synka do szkoly zawiesc ze wogole jest ze mna w aucie zeby sie nie przypomnial to bym z nim pojechala zalatwiac sprawy,rece mi sie trzesa jakas masakra
moze tez dlatego ze w piatek bedzie miesiac jak moja corcia sie urodzila i ...
a po cc po roku mozna zaczac sie starac przynajmniej ja mam takie informacje
ale nie chce zebyscie sie martwily Wasze ciaze napewno dobrze sie zakoncza
dla aniolkow
[*]
[*]
[*]
a wczorajszy dzien to wogole koszmar pojechalam z synem na trening trenuje pilke nozna ostanio jak bylam na treningu to bylam w ciazy ale sie na mnie patrzyli oczywiscie bez pytan tez sie nie obylo a mi zostalo sie rozplakac i nie moglam slowa z siebie wydusic i do konca treningu juz zadna z mam nie wiedziala o czym rozmawiac...
wiem ze musze byc silna dla syna dlatego placze tylko w nocy jak spi i probuje zyc dalej z sercem na pol rozdartym na pol zeby dorastanie synka nie przeszlo mi kolo nosa i zeby sam nie zostal ze swoimi problemami bo potem bede mogla miec pretensje tylko do siebie ze go nie przypilnowalam i mu nie pomagalam jak dorastal nie moge myslec tylko o sobie i swojej rozpaczy zycie toczy sie dalej ...
[*]
[*]
[*]
[*]