reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Witam Was kochane aniołkowe mamusie
Znowu zaprzestałam się do Was odzywać ale człowiek ma tyle problemów,tyle zmartwień że poprostu ostatnio mam same doły i smutne bardzo dni.Byłam wczoraj u lekarza na wizycie,niby wszystko by było ok gdyby nie fakt że na szyjce zauważył u mnie jakiegoś polipa,na pól cm.Odrazu się wystraszyłam i zaczęłam znowu myśleć bóg wie co o tym wszystkim.Niby założył opatrunek i mówił że może samo odejdzie z szyjki jeśli nie to dostane skierowanie do szpitala i przy narkozie usuną mi go.Boję się juz i to tak bardzo,miałam do tej pory tylko nadrzerkę a teraz się pojawiły znowu nowe jakieś problemy.
Dziewczyny czy miałyście coś takiego kiedyś?Niby to nie przeszkadza w zajściu w ciąże ale lekarz mówił ze skoro go zauważyliśmy to powinnismy usunąć,wiem że może i trochę panikuję ale same wiecie jak to jest z tymi naszymi narządami.

Kochana ja niestety ci nie pomoge .. nie miałam stycznosci z czyns takim i nie znma nikogo kto by miał ...

ja przed ciaza miałam malenka nadzerke ale znikła podczas ciazy i jak narazie sie nie pojawiła..

Bedzie dobrze zobaczysz głowka do gory :* <przytulam>

Mamo Natalki ja miałam polipa dość sporego w macicy. Jak poroniłam dwa lata temu to musieli mnie dwa razy lyżeczkować i potem miałam dużo problemów. Byłam u dwóch lekarzy i każdy powiedział mi to samo. Miałam poczekać do miesiączki, bo najczęściej podczas miesiączki one same się usuwają. No a jak by się to nie stało to też powiedzieli, że trzeba będzie usunąć. Na szczęście jak przyszła @ to polip "wyszedł". Wiem co przeżywasz, bo ja też strasznie panikowałam.

Kochane Niebiańskie Istotki... dla Was(*)

Domi, trzymaj się!!!

Monila- wszystkiego naj, naj...

Kochane, to już jutro. Módlcie się za nas. Rano o 8 mam cesarkę. Boję się, że małemu coś dolega, coś czego nie wykryto podczas usg. Oszaleję, od paru nocy prawie nie śpię.

Przedszkolaczki, trzymajcie za ciocię kciuki.
Szymusiu...(*)

reklama
Iwonka kochana nie martw sie wszystko bedzie dobrze wierze w to z całego serca !!!! oczywiscie kciuki i modlitwa obowiazkowo !!! zobaczysz ze jutro będziesz tulić swoje maleństwo i będziesz najszczęśliwsza na świecie :-) głowka do gory !!

Do góry