reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Witam się kochane w Nowym Roku.
Mam nadzieję,że wszystkim wam przyniesie tyle radości co mi zeszły rok.
Miałam nadzieję już na wieści o narodzinach Filipka ale widzę,że się chyba chłopak nie pchał na świat albo już jest tylko mamusia tak zajęta,że nie zdążyła nam napisać .
Gosieńko jak Ty i Kapiś się czujecie????Mam nadzieję,że w końcu coś wam przeszło??
Ewcia a Ty to herbatkę z miodem i witaminki-zdrówka kochanie;*
Iwonko zasmucił mnie Twój post-muszę koniecznie na pogaduszki się do Ciebie wybrać.
Ja w sylwestra patrzyłam na te wszystkie fajerwerki i zastanawiałam się jak to widać z nieba-na pewno naszym aniołeczkom się musiało podobać-tyle kolorowych światełek prościutko do nieba.
Aniołeczku
[*] Nicolko
[*]
Dla wszystkich aniołków
[*]
[*]
[*]
Dla maluszków w brzuszkach ;*;*;*;*
Dla staraczek &&&&&&&&&

Ewuś - tak jak napisały dziewczyny, masz zakaz chorowania.
Iwonko, co sie dzieje??? Tule mocno ...
Pola - na pewno będzie ciężko, jesteśmy z Tobą ... Ludzie nie zawsze wiedzą jak się zachowac, czasem chcą pomóc, a wychodzi jak wychodzi ... spróbuj patrzeć na to w ten sposób ... Mam nadzieję, że będą wiedzieli, jak Cie nie urazić ... Trzymaj się ...
Kidzi - oby sie udało ;) Jak ja chciałabym zmienić pracę ...

Andrzejku (***)
Januszku (***)
Aniołeczki Kochane (***)

Ostatnia edycja:
Witajcie w Nowym Roku ;) życzę Wam aby był lepszy od poprzedniego, przyniósł nadzieje i radość a wszystkim staraczkom i zapakowanym( w dwu i trojpaku;)) zdrowych dzieciaczkow ;))

Ja niestety Nowy Rok zaczęłam od choroby, juz w Sylwestra w pracy mnie rozlozylo;( wzięłam na dzis dzień wolnego ale chyba wezmę do końca tyg...

Iwonko co sie dzieje?;( mam nadzieje ze juz wszystko ok...

Kindzi, Pola trzymam kciuki &&&& będzie dobrze , Pola wiem ze pierwszy dzień jest ciężki ale pózniej im dalej tym łatwiej, jakos juz wtedy idzie choć bedą sie i zdarzać trudniejsze chwile ....

Gosiu mam nadzieje ze u Was juz lepiej ?

Bibi nie wolno chorować teraz, podtrzymuje bezodmowna petycje dziewczyn ;))

Synku (***)kocham Cię
Andrzejku (***)
Aniolki (***)
Staraczki &&&
Fasolinki ;***

Witam się i ja w Nowym Roku i to jeszcze w dwupaku :angry::wściekła/y:. Wszystko już mnie boli i już marzę, żeby się zaczęło, ale skurczy nie widać...:no:. Chyba muszę zmienić podpis nad suwaczkiem z "nie spiesz się syneczku" na "pośpiesz się syneczku", bo chyba chłopak wziął sobie to za bardzo do serca :)

Bibi ach to Gosi sprawka z tymi przeziębieniami;-)..., bo mnie też nie ominęło. Zaczęło się od bólu gardła, a teraz kaszel mnie męczy i katar, więc nie daj się przeziębieniu Bibi, a Frogusiu ty szybko zdrowiej.

Kindzi, Pola oczywiście ciuki zaciśnięte &&&&. Mam nadzieję Pola, że nikt Cię nie urazi w żaden sposób. Będziemy z Tobą.

A tak w ogóle to oczywiaście życzę wam szczęśliwego Nowego Roku !!!!!

Aniołki (*)

reklama
Dzien dobry wszystkim Aniołkowym mamom :-)
Jak Wam minął Sylwester?Mnie to niestety znowu wszystko rozczuliło,później patrzenie w niebo na te wszystkie fajerwerki o północy jednak bardzo bolało.Patrzyłam na nie a z oczu leciały mi łzy bo moja niunia świętuje Nowy Rok daleko od nas.Widziałam na niebie gwiazdkę jak świeciła,odrazu sobie pomyślałam że to napewno nasza Natalka.Świeciła tak jasno i pięknie kobietki.Widziała nas,widziała jak patrzymy w niebo i jej wyglądamy.Przywitaliśmy nowy rok ale ja niestety ze łzami w oczach,ja tak bardzo tęsknie za swoim najdroższym skarbem.

Nataleczko światełeczko dla Ciebie kochana moja córciu
[*]
Aniołeczkom
[*]

Do góry