gosiulek73
mama K&K&A
Monilka to prawda.On jest nauczycielem wf-u i trenerem więc ...ale to że Ty potrafisz nie jeść to już nie jest fajne.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
dobrze sie czuje , a na rowerze moge spedzac kazda wolna chwile ;-)
ale jak mnie mój pierwszy facet zostawił to tak się załamałam, że w ciągu miesiąca 12 kg schudłam, ale bardzo źle wyglądałam przy 174cm i 52kg poszłam do lekarza, bo w domu zauważyli, że jak jem to z wyrzutami sumienia, no i sie okazało, że początki anoreksji, dostawałam zastrzyki na wzmocnienie i apetyt....wróciłam do swojej wagi po jakims czasie, póxniej jak poznałam Sebe, to o cos sie załozyliśmy, ze schudne 5kg w 3 miesiące no i schudłam, nie wiem jak to zrobiłam ale wtedy fajnie wyglądałam.....a teraz ważę 10kg wiecej niż zawsze, jakoś po porodzie zaczęłam tyć.....gdy rodziłam Filipka ważyłam 2 kg mniej niż teraz

Oczywiście stare ciuchy, które teraz by były "jak znalazł" porozdawałam... i nie mam w czym chodzić :/