reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Chyba te nasze Aniołki naprawdę nad nami czuwają.
Dziś miałam wypadek samochodowy. Na skrzyżowaniu facet wjechał mi bok, na szczęście nie w drzwi od kierowy, a niewiele brakowało!
Na szczęście bylam sama, bez dzieci. Strach pomysleć co by było.
Diabeł mnie podkusil by jechac po chuste dla Kuby do M1 w Markach, jako że byliśmy niedaleko u znajomych chciałam wykorzystać ten moment.
Syneczku dziękuję (*) i dziękuję reszcie Aniołków(*)

OMG Iwona, dobrze, że nic Ci się nie stało! Ale może powinnaś do lekarza się udać co? Moja znajoma niedawno miała wypadek i dopiero na drugi czy trzeci dzień zaczęło ją wszystko boleć, poszła do lekarza i się okazało, ze ma mięsnie naderwane, na L4 jest, więc może lepiej nie bagatelizować.

Iwonko dobrze ze nic Ci sie nie stało - dzielnie Aniolki ;) ze opiekują sie ciocia
A kark Cie nie boli? Wszystko ok??

Tak Kindzi jestesmy umówione ;P

Iwonko- całe szczeście, ze nic Ci sie nie stało. Ale obserwuj sie kochana, bo dziewczyny maja rację, nietóre objawy zaczynają sie pare godzin po stłuczce!!! Dzielne te nasze Aniołki

Kojotku- cieszę sie, ze mozesz sie uśmiechać, cieszyc...Kacperek cieszy sie razem z Tobą!!!

Monila-&&& za następny raz!!! Na pewno sie uda :-)

Ewask
- mam nadzieję, ze już jesteś troszke spokojniejsza w domku?
Buziaki dla dzielnego synusia!!!

Mi też dzisiaj cieżko. Nie wiem, jak to jest, że raz mogę patrzeć na małe dzieci i mamy z wózkami, a za pare godzin ryczeć mi sie chce na sama myśl. W ogóle jakaś niezrozumiała jestem sama dla siebie. Nie mam pojecia o co mi chodzi,. Raz sił i energii sporo, dopiero co pisałam, ze taki spokój mnie ogarnął, a teraz? Poszedł sobie gdzieś daleko...
Dziewczyny przytulam Was wszystkie...razem raźniej nam tu na ziemi i tam w niebie naszym Aniołkom

(*) Wojtusiu
(*) Aniołeczki nasze dzielne...

frogusia przekaż Bishopce że trzymam za nią i za jej córcię mocno kciuki zaciśnięte. Mamo Szymusia Aniołki rzeczywiście nad Tobą czuwały. A ja dzisiaj obudziłam się w całkiem dobrym humorze... a po południu zobaczyłam jakiś reportaż w telewizji na temat małych dzieci i szlag trafił dobry humor... ryczę jak głupia i opanować się nie mogę tak tęsknię za moją malutką, na okrągło słucham piosenki Edyty Geppert "Zamiast" i mam wrażenie że to o mnie :(

Mamoszymusia co za szczęście, że tak to Się skończyło!!! Twój mały Aniołek na pewno chwali sie teraz całej Aniołkowej bandzie jaki jest dzielny i jak uratował mamusię! Koniecznie udaj sie do lekarza jak poczujesz jakiekolwiek bóle.

Dziewczyny... ostatnio zauważyłam u siebie wzmożone wypadanie włosów. Owszem, zawsze było ich na szczotce dużo i czasem się gdzieś walały.. ale teraz to ja widzę na podłodze wszędzie moje włosy... a na szczotce to jest masakra jakaś... znacie może jakieś sprawdzone sposoby przeciw wypadaniu kłakczków?

Chłopcy (*)(*)
Aniołeczki(*)

Witam z kawusią...
Oj Tekla mi też wypadają jak nigdy dotąd.
Bishopka, mam nadzieję, ze Córcia juz dziś opuści wygodne brzusio Mamusi.

To normalne, ze huśtawka nastrojów i ambiwalencja uczuć jest wpisana w stan załoby. Pamiętajcie tylko, ze po kazdej burzy wychodzi kiedyś słońce.

Na razie nic boli, jak zaboli to się zgłoszę do lekarza.

Dla dzielnych Aniołeczków(*)
Szymuniu, mamusia mocno kocha(*)
Fasolinki-zdrówka
Starczki&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Cześć Dziewczynki

Iwonka ty nie czekaj aż zaboli tylko idź już teraz do lekarza!!!!! Bardzo Cię proszę!!!

Tekla mi też wypadają jak nie powiem co..

Aniołki nasze kochane wspaniale się nami wszystkimi opiekujecie
[*]

Do góry