reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

(*) Kubusiu

Margomari- ja też tak mam, ze czaem jak pójdę na cmentarz to siedzę i siedzę. Sama nie wiem, kiedy ten czas mi tak szybko ucieka.

Sylwuś- u kolegi strumyk 2 lata temu wylał tak, ze całą miejscowość odciał od połączeń drogowych, tylko łodzią mogli sie przedostać. Jak zobaczyłam zdjecia strumyka i tego co później zrobił w szoku byłam. Mam nadzieję, ze sie uspokoi. nie pada, słoneczko jest i stan wody powinien się unormować.

Wlasnie, jak dziewczyny po chrzcinach? Zmęczone i zadowolone?

reklama
Witam

ja tylko na chwileczke bo musze mieszkanko ogarnac i obiadek robie , po 18 mamy gosci oraz tesc i szwagier na obiedzie jak wroca od tesciowej wiec mam rece pełen roboty

Kubusiu(*)
Karolku (*)
Aniołeczki(*)

Witajcie kochane!!!

Jestem i ja! Dziś i jutro się urlopuje, ale czasu było brak w ciągu dnia żeby zajrzeć. Od rana walczyliśmy z mężem z meblami w kuchni... skręcanie, ustawianie, dopasowywanie , poziomowanie... masakra. Robiliśmy od 7:30 do 20.30 i nie skończyliśmy... jutro nas czeka kończenie kuchni, no i jeszcze meble w salonie czekają na skręcenie. no i meeeeega sprzątanie po wszelkich pracach budowlanych. Eeeeeeeeh już się nie mogę doczekać, może w sobote będziemy spać w nowym gniazdku ::-D

reklama
Witam po dłuższej nieobecności :)

Po pierwsze Bishopka moje gratulacje !!!! Haniu, Kasiu dużo zdrówka. Buziaki

Sylwetka ty nie fotogeniczna??? Głupoty gadasz, śliczna kobieta z Ciebie. To teraz tylko na Wiolke czekamy ;)

Iwonka
po mału wracam do świata żywych po chrzcinach. Masakra ile pracy było....cieszę się , że już to za mną. Wczoraj dopiero w miare ogarnęłam dom po gościach, ale i tak jeszcze trochę pracy przede mną. Mały w kościele był bardzo dzielny, obyło się bez łez :).

Kubusiu (*)
Aniołki (*)

Do góry