reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Czesc dziewczyny. Dawno mnie tutaj nie bylo. Sylwetka, Wiola w koncu sie pokazalyscie, ladne z Was kobitki. Bishopka witaj wsrod nas ponownie. Mam nadzieje ze u ciebie i Hani wszystko ok. A mnie tak smutno dzisiaj jakos. Sloneczko swieci wiec wybiore sie do mojej malutkiej na cmentarz. Sylwetko, Mamo Natalki ladne pomniczki maja wasze dzieciaczki. Na grobie u mojej malej jeszcze nic nie ma a bedzie tylko stojaca plyta, kamien - taki tu zwyczaj. Elomelo dla Twojego syneczka (*)

reklama
Witam dziewczyny :) Nie mam co robic czekajac na odwiedziny rodziny(z czego akurat najmniej sie ciesze) i mecze sie z chorobskiem,juz kilka zabiegow za mna teraz ciepla herbatka i kocyk i ksiazka w reku :)

A dziękuję Sylwetko.. Aż się cała zarumieniłam i nie wiem czy to po Twoim komplemencie czy po "szarlotce" którą właśnie popijam :) Mamo Natalki ładny piesek - owczarek niemiecki moja ukochana rasa. Ja mam długowłosego ale że nie mam warunków na pieska u siebie przebywa on u moich rodziców gdzie ma wielki ogród i masę miejsca na zabawę :)

Witam z kawką.

Kurde strasznie niewyspana jestem, zasnąć wczoraj nie mogłam i jakiś gorszy dzień mnie dopadł, wieczorem skuliłam się pod kołdrą i wylałam wczoraj potok łez za chłopcami. Tak za nimi tęsknię... Dziś troszkę lepiej.

Kochane pomóżcie!!!!! Nie wiem jak rozwiązać sprawę okien w domu - zamontowaliśmy rolety w kasetce i zastanawiam się czy tak to zostawić czy powiesić jeszcze do tego jakąś firankę. Podpowiedzcie jak wy zagospodarowałyście przestrzeń w oknach i wokół nich :)

Chłopcy (*)(*)(*)
Aniołkowa bando (*)(*)(*)

Miłej niedzieli kobietki!

reklama
Sylwetka ja też za typowymi firankami nie przepadam, a jeszcze jak są jakieś podwójne i ozdobne to już w ogóle bleeee, te moje makarony są jasne i delikatne, bez nich jakoś łyso było :)
Piękne słoneczko u mnie :)

Do góry