reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
(*) Wojtusiu
(*) Aniołki

Te wszystkie rzeczy, które zwalają sie na głowę sa po to by dobić, czy aby wrócić do rzeczywistości?

Ostatnia edycja:
witam sie z herbatką z samego rana...
u mnie deszczowo
cicho...
wszyscy wyjechali, wiec sama w domku siedziałam, za to w pracy nie będę narzekać na brak kontaktów z ludźmi...
wczoraj Wojtusiowi przybyła nowa sąsiadka (*)

(*) Wojtusiu
(*) Aniołki

Witam u mnie tez deszczowo i pochmurno choc teraz słonko gdzies sie przebija ;-) ja mam dzis wizyte wiec kochane trzymajcie mocno kciuki zeby z dzidzia było wszystko dobrze i aby ten cholerny krwaik sie choc troche zmniejszył :tak:

w poniedziałek mezus ma urodziny , goscie juz dzownili ze beda w sobote a ja bezradna leze w łozku i nie mam nawet jak ciasto zrobic ... ehh dobrze ze tesciowa sie zaoferowała ze zrobi mi i ciasto i jakies sałatki ... ahh dobrze ze ja mam :-) chociaz wiem ze jej tez nie ma lekko bo zle sie czuje po tej chemi ale dzielnie sie mna opiekuje , mam nadzieje ze za jakis czas bede mogła sie poruszac ;-) a puki co leze całe dnie az mnie kregosłup boli ...

Miłego dnia kochane :*

Syneczku(*)
Aniołeczki(*)

MONIA &&& o ktorej masz wizyte??

a ja przeszczesliwa jestem:))
badania prenatalne dobrze wyszly serduszko zdrowiutkie zadnych wad nie ma....
no i niespodzianka jednak z Zuzi zrobił sie Karolek :))
Bedzie SYNEK :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

Agus ja wizyte mam na 18 , takze jeszcze troszke czasu jest ;-) Bardzo sie ciesze ze wszystko jest tak bardzo dobrze :-) ahh widze ze mieliscie takie same typy imion jak ja przy Karolku tez na poczatku miał byc Zuzia a potem wyszeł Karolek :-p haha za to teraz obstawiam Zuzie a dla chłopaka nie mam nic :-p

ale jestem dzis słaba ... mam sie isc kapac ale nikogo nie ma w domu , chyba poczekam az tesciowa przyjdzie od lekarza to ja poprosze zeby posiedziałą u mnie jak bede sie kapac .

Aga- chłopaki górą :-) to macie niespodziankę...te maluchy psikusy robią rodzicom, ale najważniejsze, ze wszystko dobrze...

Monila u Ciebie też będzie!!! kochana ta Twoja teściowa i dobrze robisz, ze czekasz na nia z kapielą...mam nadzieję, ze lepiej sie po wizycie poczujesz!!!

Mamo Natalki widzę, ze rocznica slubu zbliża sie wielkimi krokami?

U mnie też leje...posiedzę sobie sama w domku, pooglądam TV, moze poczytam...pogoda taka nijaka

reklama
Do góry