Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A nie chodzisz do alabu, wyniki za parę godzin w Internecie są.
W szpitalu na Batorego masz najbliżej.Właśnie nie wiedziałam, że jest coś jak alab i poszłam od razu do centerkotu. No ale jakoś wytrzymam do poniedziałku (muszę[emoji6])
W szpitalu na Batorego masz najbliżej.
U mnie dokładnie tak samo. W ciągu dnia jest Ok a po południu i wieczorem nie mam na nic ochoty bo mnie mdli ..Hej dziewczyny
Ja zaraz ide do pracy ale tylko do 14mnie też dopadły mdłości ale u mnie pojawiają się wieczorem i w nocy :/ jak się przebudzam na siusiu to dalej mnie mdli
no cóż trzeba to przetrzymać
![]()
Nie było wczoraj żadnych przytulnek. W ogóle teraz mam jakieś takie brązowe plamienia, martwię się, że cos złego się dzieje...U mnie dokładnie tak samo. W ciągu dnia jest Ok a po południu i wieczorem nie mam na nic ochoty bo mnie mdli ..
@Tynka_toja A nie współżyłas czasem dzień wcześniej? Czasem po przytulankach pojawiają się plamienia/krwawienia
Zasowaj z wynikami bety na IP. Niech robią ci usg i jakaś luteine czy progesteron dadza.... Plamienia nie są dobre! Nie chce Cię straszyc, ale ja bym poszła napewno.!Nie było wczoraj żadnych przytulnek. W ogóle teraz mam jakieś takie brązowe plamienia, martwię się, że cos złego się dzieje...
Mieszkam w Polsce. Biorę luteine, bo miałam zalecaną od 25 do 35 dnia cyklu i miałam brać dalej jak będziesz wyjedzie beta. Myślę że w poniedzialek się wybiorę do lekarza.Zasowaj z wynikami bety na IP. Niech robią ci usg i jakaś luteine czy progesteron dadza.... Plamienia nie są dobre! Nie chce Cię straszyc, ale ja bym poszła napewno.!
Kurde w sumie nie pamiętam czy ty w Polsce mieszkasz....