• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lutowe 2020

reklama
Dziewczyny czy barwa 2 kreski ma duze znaczenie? Bo od niedzieli robie testy sobie i elektroniczne wychodzą od razu z napisem ciaza, natomiast te z kreskami ta druga jest zawsze blada...

Witam lutowe mamuski i z checia dolaczam do tego grona. Na dzien dzisiejszy jestem okolo 5 tyg przypuszczalny termin porodu to 23 luty:) wczoraj powitalam na testach 2 piekne kreseczki a elektroniczny pokazal 1-2 tyg ciaze:) staralam sie o dzidziusia tylko albo i AZ 3 miesiace i mam nadzieje ze wszystko bedzie w porzadeczku.

Też dziubam czasem :)
Witam wszystkie mamy można do was dołączyć.
Witam lutowe mamuski i z checia dolaczam do tego grona. Na dzien dzisiejszy jestem okolo 5 tyg przypuszczalny termin porodu to 23 luty:) wczoraj powitalam na testach 2 piekne kreseczki a elektroniczny pokazal 1-2 tyg ciaze:) staralam sie o dzidziusia tylko albo i AZ 3 miesiace i mam nadzieje ze wszystko bedzie w porzadeczku.
Witajcie zapraszam do wątku Lista Lutowych mam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry