MadalenaWedel
Fanka BB :)
Cześć, dołączam i ja
właśnie zaczęłam 6tc, ale dopiero za 2 tygodnie będę miała pierwszą wizytę lekarską... Nie wiem czy nie za późno
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Witamy. W 8 tygodniu będziesz już widziała serduszko. Nie jest za późno.Cześć, dołączam i ja [emoji3526] właśnie zaczęłam 6tc, ale dopiero za 2 tygodnie będę miała pierwszą wizytę lekarską... Nie wiem czy nie za późno
U mnie wyglądało to tak.Cześć dziewczyny. Za
Nami ciężka noc. Jakiś duch nas straszył cala noc. Puklo, cmokalo i dotykał mojego męża... Masakra
Mi się jakieś chore koszmary snily, młodemu też... Rzucalismy się po łóżku jak wariaci... Nad ranem brzuch mnie tak bolał i krzyż że już myślałam że poronilam.... Masakryczna noc... A z rana już takie obrazki u nas Zobacz załącznik 982208
Idź do apteki i zapytaj czy możesz pić pokrywę, bo nie każde zioło ciężarnym można pić. Jedz żurawinę, bo z leków to nie wiem czy furagina jest wskazana.Hej dziewczyny![]()
U mnie dziś niezbyt fajniebo od połowy nocy mam ból brzucha ale nie macicy tylko tak jakby z żołądka
mam wrażenie że jest strasznie napięty i przy ruszaniu się kłuje nieprzyjemnie. Do tego mam zapalenie pęcherza bo latam z każdą kroplą do wc i boli :/ a nie wiem co mogłabym zażyć z lekarstw.
Hej witaj. Gratulacje. Ja właśnie też za 2 tyg. Tylko że ja jestem dopiero 4 tydzień. Wolę poczekać żeby było coś widać.Cześć, dołączam i jawłaśnie zaczęłam 6tc, ale dopiero za 2 tygodnie będę miała pierwszą wizytę lekarską... Nie wiem czy nie za późno
BJleps, Decyzja, ja towogole czakam do końca pierwszego trymestru.. Wtedy też konc, y mi się umowa i powinnam dostać na stałe. Pewnie nie dostanę już, ale trudno dziecko jest dla mnie wazniejsze@wesa pisałaś wcześniej że nie wiesz jak powiedzieć w pracy o ciąży, ja czekam z tym do wizyty lekarskiej, żeby mieć od razu zaświadczenie o ciąży, no chyba że dostanę L4. Tak czy inaczej zdecydowałam, że do wizyty nic nie powiem i się przemęczę póki co