Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ooo! Czyli jednak nie będę jedyną walentynkową mamą chociaż chyba niewiele dzieci wychodzi w terminieDarapuszkin witaj. U mnie też podtrzymanie i założony pessar i 34tc jak u ciebie. Kilka lat temu urodziłam w Walentynkiteraz zobaczymy bo termin bliski.
Samopoczucie od kilku dni okropne a w nocy z boku na bok się przekrecam.
Witam Cię serdecznie, ja mam termin na 28 lutego, ogólnie czuję się z dnia na dzień coraz słabiej, ale jeszcze idzie przeżyć. Jestem ciekawa jak u Ciebie zaczęło się objawiać to skracanie szyjki. Ja ostatnio mam czesto skurcze, nie są bolesne ale brzuch robi się jak kamień.Niestety czekałam z wyprawką do stycznia, także teraz dopiero robie zakupy. Co nieco mam dostać,także nie powinno być źle.Hej dziewczyny! Jestem Karolina i trochę późno dołączam się do dyskusji ale do 8go miesiaca smigałam - gimnastyka, spacery, spotkania. Od 3 tyg niestety jeatem uziemiona przez skrocona szyjkę i wsparcie innych mam jest nieocenione! Jestem w 34 tyg i czekam na córeczkę. Termin na 14 lutego ale wizja walentynek na porodówce mnie nie przekonujecieszę się, że juz mamy wszystko kupione bo teraz nie wyobrażam sobie lazenia po galeriach... Też Wam tak ciężko w nocy się ułożyć? Jak się czujecie?
Hej!Witam Cię serdecznie, ja mam termin na 28 lutego, ogólnie czuję się z dnia na dzień coraz słabiej, ale jeszcze idzie przeżyć. Jestem ciekawa jak u Ciebie zaczęło się objawiać to skracanie szyjki. Ja ostatnio mam czesto skurcze, nie są bolesne ale brzuch robi się jak kamień.Niestety czekałam z wyprawką do stycznia, także teraz dopiero robie zakupy. Co nieco mam dostać,także nie powinno być źle.