natusia.mamusia86
Fanka BB :)
Ja bardziej czuję co jakiś czas jakby coś się tam otwierało, tak przez chwilę, potem ustępuje. Ale lekarz mówi, że nic się tam nie dzieję i na razie nie grozi mi poród przedwczesny
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jejuuuu wlasnie dzisiaj szukalam w necie info bo od wczoraj mam to samo... wydaje mi sie ze to od ruchow dziecka. Jakby mi wbijala szpile w pecherz/szyjke? Okropne i czasami az sycze z bolu ale zauwazylam ze jak sie poloze i poprzekrecam to mija... moze glowa naciska na kanal rodny?Dziewczyny czy macie czasami takie uczucie nie bólu czy skurczów, ale jakby ktoś "skopał" dosłownie Wam krocze? Ostatnio miewam takie dziwne uczucie przy poruszaniu się.
A w domu jakie masz wyniki? Ja u lekarza zawsze podwyzszone cisnienie tak okolo 138/80 a na poczatku to nawet 150/90 mialam tak sie stresowalam. W domu 95/50 wiec mierze sobie w domu i pokazuje lekarce, mam tak od poczatku ciazy. Nawet kupilam sobie dwa cisnieniomierze zeby miec porownanie (wariatka...). Smiejemy sie ze to syndrom bialego fartuchaHejlMi zdarzyło się tylko raz, że mnie przepuszczono w kolejce i to młoda kobieta mnie wpuściła
Nie jest tak kolorowo
właśnie wróciłam z wizyty, wszystko się trzyma
, krew pobrana a i pupa posmeranaOkropieństwo, dobrze, że już z głowy
Mały waży ok 2300, ale nie wiem czy wynik jest miarodajny, bo nie widziałam, żeby mierzył jego brzuszek. Niestety muszę zacząć ciśnienie mierzyć, bo miałam 145 na 100, białka w moczu nie ma, przepisał mi też lek na ciśnienie.
Jejuuuu wlasnie dzisiaj szukalam w necie info bo od wczoraj mam to samo... wydaje mi sie ze to od ruchow dziecka. Jakby mi wbijala szpile w pecherz/szyjke? Okropne i czasami az sycze z bolu ale zauwazylam ze jak sie poloze i poprzekrecam to mija... moze glowa naciska na kanal rodny?
Nie koniecznie, bo mam pessar a szyjka ma się dobrzeTo znak, ze szyjka się skraca. Mam tak od pewnego czasu odkąd się zaczęła skracać. Takie szczypanie od czasu do czasu. Nawet pytałam o to położna.
Dokladnie to raczej nie szyjka bo jak skrocila mi sie centymetr to nic nie czulam... bardziej to wiaze z kopniakami w pecherz albo z napieraniem glowki na miednice. Zazwyczaj mam takie uczucie jak mala sie wierci, jakby mi wbijala cos tam w dole...Nie koniecznie, bo mam pessar a szyjka ma się dobrzeRównie dobrze, jeśli to chwilowe to mogą być skurcze przepowadajace i ćwiczenia macicy przygotowujące do porodu.