Darapuszkin
Fanka BB :)
@natusia.mamusia86 pralam w 60 a jakoes bardzo delikatne rzeczy w 40 (ale to raczej takie co nie maja kontaktu bezposrednio ze skora). Wszystko w proszku lovela
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Moze to na wyoadek ewentualnego ciecia... chyba nie bede wnikać@natusia.mamusia86 wszystko prałam w temp 40-60 i prasowalam. Prałam w Loveli. Laktator mam jakbym nie miała to też po porodzie bym kupiła. Poprzednio ratował mi życie przy nawalach i w czasie wyjść z domu.
@Darapuszkin nie wykonywałam tego badania teraz. Kiedyś chyba miałam wykonywane przed operacją.
Hmm fakt ze dawalam na dodatkowe plukanie i uzylam proszku. Moze to moje subiektywne uczucie z ta twardoscia. Szczegolnie na welurowych to czuje ale nie mam zamiaru tej sterty prac jeszcze razElektryczny i u mnie
Moje są mięciutkie. Może kwestia wody i dodatkowego płukania. Po prasowaniu są miękkie. Płynu do płukania nie dawałam i prałam w żelu czy tam płynie Lovela
Żebyś zobaczyła szafę mojej młodej do 68... Ledwo wszystko pochowalam w szufladach i na wieszakchNa razie piorę do rozmiaru 68. Wyszła niezła sterta![]()
Ja mam zdecydowanie najwiecej 62, z 68 w sumie nie tak duzo ale bede zamawiac na prezenty od cioc i wujkowŻebyś zobaczyła szafę mojej młodej do 68... Ledwo wszystko pochowalam w szufladach i na wieszakch
Prac to chyba będę co jakiś czas tyle tego jest![]()