Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
U mnie wiedzą, że ubrań nie chce bo mam tego po uszy.
Śmiało z pieluch ami mogą wpadać te zawsze mile widziane. U mnie sporo każdego od 50 do 68.
Reszta czeka w workach próżniowych na odświeżenie.
Wróciłam od diabetologa. Wyniki idealne, mam czekać na szczęśliwe rozwiązanie i m. in. do 12 tyg po porodzie zrobić krzywą cukrową, jeść co chce i mierzyć sobie cukier na czczo i 2h po posilku
Super! To ekstra wiesci ja mam wizyte w piatek u diabetloga i licze ze to samo mi.powie bo cukier na czczo i po posilkach w normach ostatnio ale od wczoraj mam jakiegos stresa porodowego... zaczelam trzasc portami i boje sie ze nie dam rady, ze nie zniose bolu itd... mysle ze to lęki znane kazdej ciezarnej
Super! To ekstra wiesci ja mam wizyte w piatek u diabetloga i licze ze to samo mi.powie bo cukier na czczo i po posilkach w normach ostatnio ale od wczoraj mam jakiegos stresa porodowego... zaczelam trzasc portami i boje sie ze nie dam rady, ze nie zniose bolu itd... mysle ze to lęki znane kazdej ciezarnej
Ja czekam na piątkowa wizytę, by wiedzieć czy mam nastawić się na SN czy CC. Bólu się nie boję, bardziej komplikacji przy porodzie. Ogólnie teraz czuję się jak chłodząca bomba
Ja juz chyba wszyskiego sie boje łącznie z bolem, komplikacjami i tym ze z tego wszystkiego skoczy mi cisnienie. Musze sie wyciszyc... od kilku dni mam lekkie skurcze a wizyte za tydzien. Dzisiaj porobilam badania hivy, kily, zapisalam sie na gbsy. Jeszcze musze sie zapisac na ktg. Mala mnie w nocy strasznie kopala. Mam wrazenie ze jest jej megaciasno!
Moja w nocy też się dziś strasznie rozpychała. Dziś spotkałam znajoma to myślała, że rodze za kilka mies, bo wg niej nie mam dużego brzuszka Jak powiedziałam, że za mies mam termin to zaskoczona była.