Darapuszkin
Fanka BB :)
Kurcze dziewczyny a ja sprawdzilam wyniki i mam gbs dodatni 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie, to nie jest powod do cc ale antybiotyki trzeba podawac okoloporodowo...Ja też bym mogła sprawdzić przez Internet ale właśnie dlatego, że mogę mieć zły wynik wolę czekać do 3.02. A co oznacza ten dodatni, że trzeba mieć podany antybiotyk? Cc też jest wtedy koniecznością?
Zgadzam sie, tez nie mam potrzeby ale tez nie jest to dla mnie problem gdyby bylo zamkniete. Sama lubie podczytywac mamy z innych miesiecy. I tak jestesmy anonimowe.@Cookie_ nie jestem za bardzo za prywatnym forum, bo od razu przypomina mi się reakcja dziewczyn, które są już na prywatnym forum lutowe mamy. Czułam się wtedy okropnie jak oświadczył, że są ze sobą zżyte i już nikogo nie przyjmująA tutaj nie ma jakiś zasad i nie zamykamy się na nikogo. Każda przyszła mama może się wypowiedzieć a nawet poczytać, bo mi to nie przeszkadza.Ale to tylko moje zdanie, jeśli większość będzie za to ja się dostosuje
![]()