Darapuszkin
Fanka BB :)
Juz nic nie dokladam bo i tak mam juz dwie torby! Hihi
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaminy swoje które biorę teraz w ciąży i po też zamierzam brać.A bierzesz do szpitala witaminę D, czy dla siebie witaminy?
O, to ja moze tez jutro wezme sie za torbe. Jakos musze to przemyslec bo chce wziac na poczatek tylko moje rzeczy plus zestaw ubranek dla Malego a potem mi moj doniesie reszte stopniowo. Przy cc nie chce miec za duzo bo w moim szpitalu na sali pooperacyjnej sa takie male szafeczki do ktorych sie trzeba zmiescic z torbaŻeby sobie poprawić humor kupiłam swoje ulubione kremy. A że jeszcze promocja -40% to zamiast samych kremów dorzuciłam sobie maseczkę i mus do ciała. A co, zapas mam na jakiś czas.
Torba spakowana na tip top, dorzuciłam jeszcze witaminy i F.e.m.a.l.t.i.k.e.r na laktacje.
Wygwiazdkowalo mi f.e.m.a.l.t.i.k.e.rO, to ja moze tez jutro wezme sie za torbe. Jakos musze to przemyslec bo chce wziac na poczatek tylko moje rzeczy plus zestaw ubranek dla Malego a potem mi moj doniesie reszte stopniowo. Przy cc nie chce miec za duzo bo w moim szpitalu na sali pooperacyjnej sa takie male szafeczki do ktorych sie trzeba zmiescic z torbatez planuje ********** no i musze jeszcze wyprac poduszke do karmienia i wymyc laktator. I wtedy bede obrobiona, ufff ☺