Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Stwierdzam ze to chyba lepiej bo im wiecej sie szuka tym wiecej nerwow. Skoro widzi ze wszystko wporzadku to nie panikuje i mowi ci ze ok i wszyscy szczesliwi. A mi np lekarz mowi "wody plodowe ok, chociaz w gornej granicy normy". Mysle ze moglby sobie darowac druga czesc zdania bo juz jest zasiane ziarno niepewnosci...albo "cukier w normie, nie ma pani cukrzycy ALE prosze kontrolowac bo moze sie rozwinac" i dostaje glukometr. Tak samo z cisnieniem, szyjka i innymi rzeczami ze jakbym chciala o wszystkim myslec to bym oszalala... @Cookie_ moze sie przemeczylas i te skurcze? Albo przepowiadajace! Odpoczywaj i bedzie okMiało być jest milczący i obserwuję w ciszy![]()
Ojej to rzeczywiscie fajne diagnozy: jest ok ale to sie moze zmienicStwierdzam ze to chyba lepiej bo im wiecej sie szuka tym wiecej nerwow. Skoro widzi ze wszystko wporzadku to nie panikuje i mowi ci ze ok i wszyscy szczesliwi. A mi np lekarz mowi "wody plodowe ok, chociaz w gornej granicy normy". Mysle ze moglby sobie darowac druga czesc zdania bo juz jest zasiane ziarno niepewnosci...albo "cukier w normie, nie ma pani cukrzycy ALE prosze kontrolowac bo moze sie rozwinac" i dostaje glukometr. Tak samo z cisnieniem, szyjka i innymi rzeczami ze jakbym chciala o wszystkim myslec to bym oszalala... @Cookie_ moze sie przemeczylas i te skurcze? Albo przepowiadajace! Odpoczywaj i bedzie ok![]()
Tez tak mysle, ze wola na zimne dmuchac ale ile ja nerwow na tym zjadlam... az wizja porodu przestala mnie przerazacOjej to rzeczywiscie fajne diagnozy: jest ok ale to sie moze zmienictakie budujace
ale pewnie lekarze maja rozne doswiadczenia i pewnie stad sie to bierze. Ja to bym byla mega panikujacym lekarzem pewnie
![]()
Widzisz zawsze jakiś plusTez tak mysle, ze wola na zimne dmuchac ale ile ja nerwow na tym zjadlam... az wizja porodu przestala mnie przerazac
Oj, wiem ze to mega stresTez tak mysle, ze wola na zimne dmuchac ale ile ja nerwow na tym zjadlam... az wizja porodu przestala mnie przerazac